Bir Çocuk Sevdim 22. Bölüm Fragmanı izle 17 Şubat

Bir Çocuk Sevdim 22. Bölüm Fragmanı izle 17 Şubat

Bir Çocuk Sevdim 22. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Bir Çocuk Sevdim 22. Bölüm Fragmanı online internetten izle Bir Çocuk Sevdim 17 Şubat Cuma Fragmanı izle

Bir Çocuk Sevdim 21. Bölüm Özeti; Sinanın beraberlik hayalleri! Sinan, Mine ve oğluyla beraber yeni bir hayat kurmak için harekete geçer. Derinin yanından ayrılır ve kendine bir ev tutar. Öte yandan Timur da Minenin ilgisini çekmeye çalışmaktadır. Beraber gittikleri kalabalık bir ortamda umduğundan fazlasını bulur. Bu defa Mine, başka bir kadın nedeniyle Timura karşı hislerini tartmaya başlayacaktır.

Turan dibe doğru gidiyor!

Turanın mahkemede söyledikleri, Esmahanı daha da sarsmıştır. Bir an önce kendi ayakları üzerinde durmak ister. Tesadüfen bulduğu iş, herkesi hayrete düşürse de Esmahan kararlıdır. Yalnızlığına gömülen Turan ise dibe doğru gitmektedir.

Emine, Bekirle ilişkisini daha ileriye götürmek ister. Uydurduğu hayat hikayesini sürdürür. Bu arada tehlikeli bir karşılaşmanın kendisini beklediğinden habersizdir

Öte yandan alacaklılar Derini iyice sıkıştırmaktadır. İstediği kamera görüntülerini elde edemeyince Timurdan da para alamaz. Çaresizce her yolu dener. Artık dayanacak gücü kalmamıştır.

Bir Çocuk Sevdim 22. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.