Bir Çocuk Sevdim 19. Bölüm Fragmanı izle 27 Ocak Cuma

Bir Çocuk Sevdim 19. Bölüm Fragmanı izle 27 Ocak Cuma

Bir Çocuk Sevdim 19. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Bir Çocuk Sevdim 19. Bölüm Fragmanı online internetten izle Bir Çocuk Sevdim 27 Ocak Cuma Fragmanı izle

Bir Çocuk Sevdim 18. Bölüm Özeti; Sinan, hesap soruyor!

Sinan artık her şeyi öğrenmiştir. Minenin başına gelenleri, babasının oynadığı oyunu Hayatını mahvettikleri için anne ve babasından hesap sorar. Bekir yine kendini savunmaya kalksa da Sinanın tepkisi çok sert olacaktır.

Kararını ver Mine! Ben mi Sinan mı?
Minenin her an Sinana gitme ihtimali Timuru kahreder. Sinanın eve geldiğini de öğrenir. Mineyi ve oğlunu alıp evden çıkartır. Mineye, kararını ver demek niyetindedir, fakat hiç kimse için durum kolay değildir.

Esmahanın boşanma kararı, Turanı iyice çıkmaza sokar. Ne eve gidebilir, ne Sabahatin yanında huzur bulur. Çocuklar ve Süreyya ise Esmahanın bir kez daha düşünmesini ister. Öte yandan Süreyya, kayıp kocasının katiliyle yüzleşmek üzeredir.

Sinanı Kahreden Buluşma
Bu arada baştan beri vicdan azabı çeken Seda, Sinanı oyun evine çağırır ve burayı neden açtığını söyler. Sinan ise kendi oğluna bir yabancı gibi davranmanın sarsıntısını yaşar.

Bir Çocuk Sevdim 19. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.