Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm Fragmanı izle

Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm Fragmanı izle

Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm Fragmanı izle KANAL D ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm Fragmanı online internetten izle Bir Çocuk Sevdim 30 Aralık Fragmanı

Bir Çocuk Sevdim 15. Bölüm ÖZETİ; Mine ve Sinan buluşuyor! Timur’un kızı Merve’nin düzenlediği oyunla Mine ve Sinan karşılaşırlar. Mine ilk aşkı Sinan’ı karşısında görünce büyük bir şok yaşar. Geçmişi ve onu neden bırakıp gittiğini sorgular. Mine, büyük bir karmaşanın içine girer ve ne yapacağını bilemez. Öte yandan Merve halen Mine’yi babasından uzaklaştırmaktan vazgeçmediği için Sinan’ı arar ve görüşmek istediğini söyler. Merve’yi Sinan’la buluşmasında hiç beklemediği büyük bir sürpriz beklemektedir. Mine ilk aşkı Sinan’ı gördükten sonra bu karşılaşmayı kafasından silemez ve Sinan’ı arayarak görüşmek istediğini söyler. Geçmişte yaşananları ve ablası Emine’nin arkasından çevirdiği tüm yalanları da öğrenen Mine, ilk aşkı ile buluşarak bu aşkı yeniden alevlendirecektir. Mine ve Sinan’ın bu kavuşması Timur’u nasıl etkileyecek? Turan usta ve Timur’u nasıl sürprizler bekliyor?

Mine, onca zamandan sonra Sinan’ı ilk defa görmektedir. Heyecanlanır, telaşlanır. Sinan’a kızgın ve kırgındır. Bu arada Timur da Mine’yle buluşmak üzere mağazaya gelmektedir. Sinan ise oraya Mine çağırdı sanmaktadır, konuşmak ister.

Timur, Mine ve Sinan’ı görecek mi?

Mine, çok geçmeden Sinan’a giden mesajları Merve’nin gönderdiğini anlar ve ondan ayağını denk almasını ister. Merve ise daha da öfkelenir ve başka bir plan yapar. Fakat bu sırada Timur’a yakalanır.

Mine, Sinan’la görüştüğünde, hamilelikten haberi olmadan Amerika’ya gittiğini ve bu arada ablasının oynadığı oyunu öğrenir. Emine’den bunun hesabını sorar.

Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm Fragmanı izle, Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm Fragmanı, Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm Fragmanı izle, Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm Fragmanı Seyret, Bir Çocuk Sevdim 17. Bölüm Fragmanı izle, Bir Çocuk Sevdim Son Bölüm Fragmanı izle

Öte yandan Esmahan, kocasını Sabahat’in evinden çıkarken görür. Afallar, ne yapacağını bilemez haldedir. Eve döndüğünde kendini odaya kapatır. Erdal, Emine ve Funda neler olduğunu anlamaya çalışır. Turan da karısına, çocuklarına karşı kendini kötü hissetmektedir, evde kalamaz artık. Sabahat ise Turan’la yeni bir aşamaya gelen ilişkisinden dolayı umutludur. Tam bu sırada, kurtuldum sandığı eski belalısı yeniden gelip onu bulur. Adam artık iyice tehlikelidir.

Bir Çocuk Sevdim 16. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.