Bir Çocuk Sevdim 10. Bölüm Fragmanı izle

06.11.2011
74
Bir Çocuk Sevdim 10. Bölüm Fragmanı izle

Bir Çocuk Sevdim 10. Bölüm izle Bir Çocuk Sevdim 10. Bölüm Fragmanı izle Bir Çocuk Sevdim 10. Bölüm izle Bir Çocuk Sevdim 10. Bölüm Fragmanı izle Bir Çocuk Sevdim 11. Bölüm Fragmanı izle Bir Çocuk Sevdim Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Bir Çocuk Sevdim 9. Bölüm Özeti; Sinan, Mine’yi görmek ve olanları sormak istiyor

Sinan, Mine’nin evlendiğini öğreniyor. Bu durumu sineye çekme niyetinde olmayan Sinan, Mine’yi görüp neler olduğunu doğrudan ona sormak istiyor.

Mine, sonunda Timur’la evlenir. Fakat asıl cehennem şimdi başlamaktadır. Babasını kimseyle paylaşmak istemeyen Merve, hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.

Timur’a dair kendince umutlar besleyen Emine ise, kendini çok kötü hisseder. Kendine, Mine’ye, Timur’a, herkese öfkelidir. Birikmiş öfkesini boşaltmanın yollarını arar ve tanımadığı bir dünyaya adım atar.
Ele güne karşı namusunu temizlemiş görünebilmek için kızını evlendiren Turan, hiç de mutlu değildir. Timur’la yüz yüze gelmeye bile dayanacak hali yoktur. Derdini açacak, içini dökecek birine ihtiyaç duyar. Ve kendini Sabahat’in yanında bulur.

Sinan, Mine’nin evlendiğini öğrenir. Tabii ki bunu sineye çekecek değildir. Mine’yi görüp neler olduğunu doğrudan ona sormak ister. Öte yandan Timur, evlense de Mine’yi kolay kolay kontrol altında tutamayacağını daha ilk günden anlar.

Bir Çocuk Sevdim 10. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.