Bin Fantezi Gecesi

31.12.2010
76
Bin Fantezi Gecesi

Victorias Secretın melekleri bu gece ekran başındakilere sıcak anlar yaşatacak.

Dünyanın en prestijli defilelerinden biri olan Victorias Secret defilesi yeni yılın ilk dakikalarında, saat gece yarısını gösterdiğinde CNBC-de. Saklambaçta yer alan habere göre; her sene ayrı bir temayla sahnelenen Victorias Secret Fashion Showun şovun bu seneki ana teması, Bin Fantezi Gecesi. Şov altı farklı dekorda, altı farklı tarzda kadın türünü ve tasarımlarını sergileyecek. 14 yılın ardından kanatlarını çıkararak emekliğe ayrılan Heidi Klumun yerini, bu sene güzeller güzeli Adriana Lima alıyor. Ekibin liderliğini üstlenen Lima, gecenin baş ürünü olan Damiani tarafından üç bin mücevherle tasarlanan iki milyon Dolar değerindeki sütyeni tanıtacak.

KATY PERRY COŞTURACAK

Gecenin müzisyen konukları son dönemin adından en çok söz ettiren genç yıldızı Katy Perry ve R&B şarkıcısı Akon olacak. Pembe kalpli sarı elbisesi ve uzun siyah çizmeleriyle modellere taş çıkaran Perry, California Gurls ve Teenage Dreams gibi yeni hit şarkılarını seslendirecek.

TAZE KAN

Victorias Secret Fashion Showun yeni modellerinden Candice Swanepoel bu yıl kanat takmaya hak kazanıp Victorias Secretın yeni meleği olmanın heyecanını yaşıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.