Beşiktaş Trabzonspor Maçını Canlı Özeti Seyret

22.08.2015
77
Beşiktaş Trabzonspor Maçını Canlı Özeti Seyret

Beşiktaş Trabzonspor Maçını Canlı Özeti Seyret

Ev sahibi Beşiktaşta Tolgay Arslan ve Veli Kavlak sakat. Dusko Tosic,n durumu ise belirsiz. Kara kartallar son 31 iç saha maçının 28ini kaybetmedi. Beşiktaş son altı lig maçında da kalesini gole kapatamadı (toplam sekiz gol). Beşiktaş, son beş karşılaşmada Trabzonspordan sadece bir gol yedi. Şenol Güneş, Trabzonspor karşısında teknik direktör olarak çıktığı 11 maçın sadece birini kazanabildi (7B 3M). Cenk Tosun, Trabzonspora karşı son üç maçta dört gol kaydetti.

Trabzonsporun adeta beyni olan Mehmet Ekici sakat. Mustapha Yatabare ve Alexandru Bourceanu belirsiz. Jose Bosingwa ise sakat. Trabzonsporun dış sahada oynadığı son 6 Süper Lig maçı da 2.5 ALTI bitmişti. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı son altı lig maçının sadece birini kazanabildi (2B 3M).

İki takım arasındaki son 9 maçın 8i 2.5 ALTI bitmişti. Beşiktaş rakibine karşı son 8 maçta da mağlup olmamıştı. Bu maçta galibiyete yakın tarafı tahmin etmek yerine oran olarak daha tatmin edici bulduğum TOPLAM GOL: 2-3 seçeneğini değerlendirebiliriz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.