Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

14.12.2016
87
Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, Kayserispor maçı ile Vodafone Arenada, hain terör saldırısının ardından ilk maçına çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası D Grubundaki Beşiktaş Kayserispor maçının gelirleri şehit ailelerine bağışlanacak. Peki Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Kayserispor müsabakası oldukça özel ve anlamlı bir görev de yerine getirilecek. Beşiktaş Kayserispor maçında elde edilecek tüm hasılat cumartesi akşamı Vodafone Arenada oynana maçtan sonra gerçekleşen hain terör saldırısında lehir düşen polis ailelerine bağışlanacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önceki gün yaptığı açıklamada hangi kulübün taraftarı olursa olsun bütün futbol severleri Beşiktaş-Kayserispor maçına davet etmişti. Başkan Orman, siyah-beyazlı yöneticiler olarak aileleriyle birlikte stada geleceklerini de bildirmişti.

Beşiktaş – Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Vodafone Arenada oynanacak ve saat 20.30da başlayacak mücadele ATVden canlı yayınlanacak.

Kayserispor Şehitler Tepesinde Dua Etti

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci maçın Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kayserispor, bu gün İstanbulda hain terör saldırısının meydana geldiği Şehitler Tepesinde, şehitler için dua etti.

Bu gün sabah yaptığı antrenman sonrasında uçakla İstanbula giden Kayserispor kafilesi, havaalanından direk olarak hain terör saldırısının meydana geldiği Şehitler Tepesine gitti. Kayserisporlu futbolcular ve teknik heyet burada şehitler için dua etti.

Kayserisporun resmi internet sitesinden ise konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “10 Eylül akşamı İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında hain, kalleş terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucunda şehit olan polis ve vatandaşlarımızı anmak için takımımızla birlikte saldırının yapıldığı alanı ziyaret ettik ve dua edip, karanfil bıraktık.

Kalleşlikte sınır tanımayan çapulcular sürüsü terör örgütleri bilmelidir ki yaptıkları her kalleşlikte bizleri milletçe daha çok yakınlaştırıyor, tek yumruk haline getiriyorlar. Emellerine ulaşamayacak, milletimizin ve devletimizin kararlılığı karşısında yok olacaktır.”

Kayserispor, ligin dibine demir attı

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, puan ya da puanlar almak için geldikleri Konyadan 1-0 yenilerek ayrıldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında Kayserispor deplasmanda Konyaspora 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Ertuğrul Seçme, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında puan ya da puanlar almak için geldikleri Konyadan 1- 0 yenilerek ayrıldıklarını belirterek, “Maçta futbol adına her şeyi yaptık. Konyasporu da iyi analiz etmiştik ancak talihsiz bir gol yedik. Bu maçın telafisini son iki hafta yapacağız. Oyundan ve çocuklarımın hırsından memnunum” ifadelerini kullandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.