Beşiktaş Karabükspor Maçını Canlı izle

21.12.2011
74
Beşiktaş Karabükspor Maçını Canlı izle

Beşiktaş Karabükspor Maçı Canlı izle, Beşiktaş Karabükspor Maçı izle, Lig Tv Beşiktaş Karabükspor Maçını Canlı izle, Beşiktaş Karabükspor Maçını izle, Beşiktaş Karabükspor Canlı izle

Avrupa dönüşlerinde puan kaybeden Beşiktaş, Samsunspor deplasmanında da 2 puan bıraktı. Siyah-beyazlılardan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor beraberliğinin ardından bir de bu kayıp yaşanınca zirvedeki Galatasaray ile Fenerbahçenin 5 puan gerisinde kaldılar.

Sakatlıklar ve yorgunluklar aradaki farkın en büyük nedeni. Ancak 5 puanlık fark pek de büyük sorun yaratacak bir durum değil. Farkın dışında Tayfur Havutçunun Futbol Takımları Direktörlüğüne getirlmesinin ardından Carlos Carvalhalin de durumu belli oldu. Portekizli artık sezon sonuna kadar takımın teknik direktörü ve bu gelişmelerin ardından onun da kafasında soru işareti kalmadı. Siyah-beyazlılar gündemdeki soruların cevap bulmasının ardından bu maça daha rahat çıkacaktır. Ve taraftarı önünde oynayacak olmaları da en büyük avantajları.

Kardemir Karabükspor, Mersin İdman Yurdu karşısında 3-1 sütün durumdan maçı 5-3 kaybedince, Tozo, Murat Selvi, Ahmet Cebe, Merter Yüce, Güven Güneri ve Rıdvan Şimşek ile yollarını ayırdı. Karabükspor son maçı da atlatarak devre arasını bekliyor. Takviyelerle takımın ikinci yarıda daha iyi bir performans sergilemesi hedefleniyor.

Böyle bir Karabükspor karşısında Beşiktaş maçın çok net favorisi. Siyah-beyazlılar sahasında oynayacağı maçta galibiyete ulaşacaktır. Oran yükseltmek isteyenler handikabı kaçırmamalı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.