Beşiktaş Gençlerbirliği Maçını Canlı izle

14.04.2011
80
Beşiktaş Gençlerbirliği Maçını Canlı izle

Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Canlı izle Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Canlı Seyret LİG TV İzle Beşiktaş Gençlerbirliği Maçını Canlı izle Beşiktaş Gençlerbirliği Canlı izle Beşiktaş Gençlerbirliği Maçını izle

Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Canlı izle Spor Toto Süper Lig’de haftanın açılış maçında geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan iki ekip Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Türkiye Kupası’nda yarı finalde bulunan iki takımın mücadelesi, belki de finalin bir provası niteliğini taşıyacak. Siyah-beyazlı takımda bu maç öncesinde Ferrari, Guti, Quaresma ve Ersan’ın sakatlığı bulunuyor. Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında Quaresma’nın etkili futboluyla galibiyete uzandı. Almeida’nın attığı golde de Q7’nin payı çok büyüktü. Quaresma’nın yokluğunda Beşiktaş’ın zorlanması doğal olacaktır.

Gençlerbirliği ise her geçen gün daha sağlam bir takım görüntüsü veriyor. Sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle uzun süre sıkıntı yaşayan Başkent ekibinde bu maç öncesinde de eksikler bulunuyor. Kart cezalısı Orhan Şam ile sakatlığı bulunan kaleci Serdar bu maçta sahada olamayacak. Kırmızı-siyahlılarda golcü oyuncular Ermin Zec ve Mustafa Pektemek formda. Manisa deplasmanında iki golcü de çok şık goller attılar.

Bu karşılaşmada Quaresma sahada olsaydı çok rahat bir şekilde 2,5 gol üstünü tavsiye edecektim ancak şu an biraz tereddütlerim var. Bu nedenle bu karşılaşmada bahisseverlere önerim toplam gol 2-3 olacak.

* Beşiktaş evinde son 2 maçını handikaplı kazandı.

* Beşiktaş’ın son 5 iç saha maçı ÜST bitti.

* Gençlerbirliği son 7 deplasman maçını kaybetmedi (4G-3B).

* Gençlerbirliği’nin son 9 maçının 7’si ÜST bitti.

* Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasındaki son 10 maçın 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Beşiktaş son 7 maçta Gençlerbirliği’ni 6 kez yendi (1B). 5’inda handikapı aştı.

* Beşiktaş evinde en son 2000 yılında Gençlerbirliği’ne kaybetti (6G-3B)…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.