Beşiktaş Adını Finale Yazdırdı

20.04.2011
69
Beşiktaş Adını Finale Yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, 3-0’ın rövanşında G.Antep ile deplasmanda karşılaşıyor.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf evsahibi Gaziantepspor oldu. Henüz 5. dakikada Hürriyet, Beşiktaş atağını keserek topu sağ kanatta müsait durumda bekleyen Sosa’ya attı. Bu oyuncunun ortasında Olcan Adın, yaptığı kafa vuruşuyla Kırmızı-Siyahlı ekibi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra etkili pozisyonlar bulan evsahibi G.Antepspor, Beşiktaş kalesinde Cenk Tosun ve Olcan Adın ve Yalçın ile etkili olmaya çalıştı.

Dakikalar 33’ü gösterirken Beşiktaş golü buldu. Beşiktaş’ın kullandığı korner atışında oluşan karambolde karşılaşmanın hakemi G.Antepspor’lu Yalçın’ın eline değmesi nedeniyle penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Portekizli yıldız Simao, topu ağlara göndererek mücadeleye denge getirdi 1-1. İlk yarının kalan dakikalarında takımlar girdikleri pozisyonları değerlendiremediler ve mücadelenin ilk yarısı 1-1’lik skorla tamamlandı.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Beşiktaş 47. dakikada Quaresma’nın asistinde Hugo Almeida’nın vuruşuyla 2-1 öne geçerek final kapısını ardına kadar araladı. 68. Dakikada bu kez sevinen taraf evsahibi G.Antepspor oldu. Karşılaşmanın yıldızı Olcan Adın, ceza sahası dışından çok sert vurdu. Tectübeli kaleci Rüştü Reçber topun ağlara gitmesine engel olamadı. Ev sahibi Kırmızı-Siyahlı takım bu golle mücadelede skoru 2-2’ye getirdi.

İlerleyen dakikalarda her iki takımda gollük pozisyonlar bulsa da gol girişimleri sonuçsuz kaldı. 2-2’lik beraberlikle Beşiktaş adını Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yazdıran taraf oldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.