Berna Keklikler kimdir? Gönüllüler Takımı

29.10.2010
74
Berna Keklikler kimdir? Gönüllüler Takımı

Berna Keklikler, Survivor gönüllüler takımımda yer alıyor. Survivor yarışmalarında gösterdiği azim, hırs ve kararlılıkla dikkatleri üzerine çeken Berna Keklikler zaman zaman döktüğü gözyaşları ile de ön plana çıkıyor. Peki Berna Keklikler kimdir?

Survivor Berna Keklikler gönüllüler takımı için ter döküyor. Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, yarışmalarda gösterdiği performansın yanı sıra hırsı ile de ön plana çıkıyor. Kendine has konuşma tarzı ile dikkat çeken Berna Keklikler kaybettiği yarışmaların ardından döktüğü gözyaşları ile de öne çıkıyor. Peki Berna Keklikler kimdir?

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbulda kardeşiyle yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanyada katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germanyiyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor.

2016nın Eylül ayında TV8de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımının şampiyonu oldu ve Survivor 2017ye katılma hakkını kazandı.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, veleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor.

Survivora katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhuna bağlayan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylüyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.