Beni Böyle Sev Dizisinin Günü değişti zirvedeki yeri değişmedi

Beni Böyle Sev Dizisinin Günü değişti zirvedeki yeri değişmedi

Beni Böyle Sev Dizisinin Günü değişti zirvedeki yeri değişmedi TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi “Beni Böyle Sev” in 3 sezondur Pazartesi akşamları süren fırtınası yayın günü Cumartesi’ye geçmesine rağmen değişmedi.

Sosyal medya üzerinde oluşan fan kulüpleriyle ve üniversite gençliğinin en çok izlediği dizi olarak Pazartesi akşamlarına damga vuran “Beni Böyle Sev” fırtınası Cumartesi akşamları da aynı şekilde esmeye devam ediyor.

Beni Böyle Sev, yayınının 10. Dakikasında trend topik olan #CumartesiBBSİzliyorum sloganıyla geçtiğimiz hafta cumartesi akşamı ile bugüne kadar sosyal medyada haftanın en çok konuşulan hashtag’ı olarak gündeme damga vurdu. BSK Yapım tarafından TRT için hazırlanan başrollerini Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran’ın paylaştıkları “Beni Böyle Sev” in yeni bölümleri geçtiğimiz hafta itibariyle kanalın yeni yayın prototipi nedeniyle Cumartesi akşamlarına alınmıştı.

Yapımcı Başak Bingüller “Seyircimizin yeni yayın günümüzü yadırgamadan kabullenmesi ve Pazartesi akşamları yakaladığımızı başarının Cumartesi’de devam etmesi bizi mutlu etti. Bu arada diziyle ilgili çıkarttığımızı ve dizi müziklerinden oluşan albümde müzik listelerinde en çok satanlar listesinde ilk üç sıraya yerleşerek başarımıza nişan oldu” dedi.
Dizinin sosyal medya hesapları üzerinde oluşan fanların diziyle ilgili, yaptıkları organizasyonlarda dikkat çekiyor, dizi setine yapılan toplu geziler, oyuncular le tanışma organizasyonları ve imza günleri de aksamadan devam ediyor.

BENİ BÖYLE SEV 74. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.