Beni Affet 965. yeni bölümde neler olacak

27.04.2016
77
Beni Affet 965. yeni bölümde neler olacak

Beni Affet 965. yeni bölümde neler olacak Star TV ekranının sevilen dizilerinden Beni Affet son bölümde neler yaşandı? Hafta içi her gün ekrana gelen Beni Affet 964. bölüm ile ekrana geldi. Zühre, Osman’a ve Ferman’a ateş püskürür. Beni Affet 965. yeni bölüm ve son bölüm tüm detayları haberimizde.

Yapımcılığını Focus Filmin yaptığı Başrollerinde Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Gaye Turgut, Mert Altınışık, Özgür Çoban, Gamze İğdiroğlunun yer aldığı Beni Affet Hafta içi her gün 17:00da star Tvde.

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Zühre, Osman’a ve Ferman’a ateş püskürür.
Erol’un Reyhan’la ilgili olarak Osman Kozan hakkında ileri sürdüğü iddiaları kaldıramayan Murat, Erol’a saldırdığı için gözaltına alınır. Reyhan’la ilgili meseleyi bu esnada öğrenen Zühre, Osman’a ve Ferman’a ateş püskürür. Sedat’ın hasta olan Güneş’i hastaneye neden getirdiğini bilmeyen Cüneyt Sedat’ın boğazına yapışır.
Kader ve Mahir arasında bebek sahibi olma meselesi ile ilgili yaşanan tatsızlık, Mahir’in doktora gitmek istemesi ile son bulur. İnci’nin katilinin Demir olduğunu ispat etmeye çalışan Bahar ve Kemal bir görgü tanığına ulaşırlar.

YENİ BÖLÜM YAYIN BİLGİLERİ
Yayın Günü : 26 Nisan SALI
Yayın Saati : 17

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.