Benfica Porto maçını canlı izle

02.04.2011
70
Benfica Porto maçını canlı izle

Benfica Porto maçını canlı izle Benfica Porto maçını canlı seyret Benfica Porto maçı canlı izle Benfica Porto canlı izle Benfica Porto maçını izle

Benfica Porto maçını canlı izle Ve işte yılın maçı geldi çattı. Ligin başından bu yana zirvede olan Porto, haftalardır en yakın takipçisi olan Benfica’ya konuk olacak.

İki ekibin arasında an itibariyle 13 puanlık fark olduğunu ve eğer Porto’nun kazanırsa şampiyonluğunu ilan edeceğini hatırlatalım.
Bu maçtan dört gün sonra iki ekip de Uefa Avrupa Ligi’nde çeyrek final ilk maçlarına çıkacak. Porto, Spartak Moskova’yı konuk edecek. Psv Eindhoven’la oynayacak. İki ekibin de Portekiz dışına çıkmayacak olması bir avantaj.

Benfica, sezon başında çok puan kaybetti. Ekip, daha sonra seri galibiyetler aldı ama sezon başını kayıpsız geçen Porto, atı alıp, Üsküdar’ı geçti. Artık Benfica’nın şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. Porto, lig’de 24 maçın 22’sini kazandı, iki de beraberlik aldı. Benfica ise 24 maçta 18 galibiyet aldı, beş kez kaybetti.

Ligin ilk devresinde Porto’nun sahasında oynanan maçı Porto 5-0 kazanmıştı. İki ekip bu sezon bir de Portekiz Kupası’nda karşı karşıya geldi. Şubat başında Porto’nun sahasında oynanan ilk maçı 2-0 kazanan Benfica, 19 Nisan’daki rövanş için avantaj yakaladı.

Derbilerde evsahibi ekibin bir adım önde olduğu doğru. Porto ise kazanırsa şampiyonluğu ilan edecek olmanın motivasyonu içinde. İki çok iyi takım karşı karşıya gelecek. Ben Benfica’nın kazanacağını düşünüyorum.

* Benfica son 23 maçının 20’sini kazandı (2B-1M).

* Benfica evinde son 22 maçının 20’sini kazandı (1B-1M).

* Benfica’nın son 13 maçının 12’si TGS 2-3 aralığında bitti.

* Porto son 6 maçını kazandı.

* Porto deplasmanda son 19 maçının 16’sını kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Porto’nun son 10 deplasman maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Benfica ile Porto arasındaki son 11 maçın 8’i aLT bitti.

* Aralarındaki son 6 maçta, taraflar 3’er kez kazandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.