Benfica-Fenerbahçe maçı hangi kanalda fb benfica maçı ne zaman?

25.04.2013
86
Benfica-Fenerbahçe maçı hangi kanalda fb benfica maçı ne zaman?

Fenerbahçe Benfica maçı ne zaman? Fenerbahçe Benfica maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Benfica maçı saat kaçta? Benfica, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında tarihi sınava çıkacak.

Fenerbahçe Benfica maçı ne zaman? Fenerbahçe Benfica maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Benfica maçı saat kaçta? Benfica, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında tarihi sınava çıkacak.Portekiz temsilcisi Benfica, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Basına ilk 15 dakikası açık olarak yapılan antrenmandan futbolcular 5’e 2 pas çalışması yaptı.
Antrenman sırasında Benficalı futbolcuların hayli neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında 25 Nisan Perşembe günü İstanbulda Portekizin Benfica takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında tarihi sınava çıkacak.

Avrupa kupaları tarihinde ilk kez yarı finale kalan Fenerbahçe, Portekizin Benfica takımı karşısında Kadıköydeki randevuda seyircisinin de desteğiyle tur için avantajlı skor elde etmek amacında.

Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında Gençlerbirliği karşısında aldığı yenilgiyle bitime 4 hafta kala lider Galatasarayın 7 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında elindeki bu önemli fırsatı değerlendirmeye çalışacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında saat 22.05te başlayacak karşılaşmayı Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek.

Tek eksik Caner Erkin
Benfica maçı öncesi sarı-lacivertli takımda tek eksik, sarı kart cezalısı Caner Erkin.

Çeyrek final turunda Lazio ile deplasmanda yapılan maçta gördüğü sarı kart nedeniyle gruplardan itibaren üçüncü kartını alan Caner cezalı duruma düştüğü için maçta takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocamanın, sakatlığının ardından ligdeki Gençlerbirliği maçıyla birlikte takıma dönen Moussa Sowa ilk 11de görev vermesi bekleniyor.

6 futbolcu sarı kart ceza sınırında
Benfica maçı öncesi Fenerbahçede 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

UEFA Avrupa Liginde grup maçlarından bu yana ikişer kartları bulunan kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles ve Webo da kart görmeleri durumunda rövanşta cezalı olacak.

Andre Almeida ve Enzo Perezin kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği Benficada ise Carlos Martins, Ola John, Rodrigo ve Melgarejo sarı kart ceza sınırında.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.