Benfica Braga Maçını Canlı izle

28.04.2011
67
Benfica Braga Maçını Canlı izle

Benfica Braga Maçı Canlı izle Benfica Braga Canlı Seyret Benfica Braga Maçını Canlı izle Benfica Braga Canlı izle Benfica Braga Maçını izle

Uefa Avrupa Ligi’nde yarı final heyecanı başlıyor. İki Portekiz takımını karşı karşıya getiren eşleşmenin ilk maçında Benfica, Braga’yı konuk edecek.
Portekiz takımları, bu sezon Uefa Avrupa Ligi’ne damga vurdular ve üç takım adını yarı finale yazdırdı. Lig ikincisi Benfica, bir basamak ardındaki Braga ile Lizbon’da karşı karşıya gelecek. Bu eşleşmenin ilginç bir özelliği de iki ekibin de Şampiyonlar Ligi gruplarında üçüncü sırayı alıp, yola Avrupa Ligi’nde devam etmeleri.

Benfica, son 16 turu’nda Paris Saint Germain’i eledi. Fransa temsilcisini iç sahada 2-1 yenen Benfica, deplasmandaki 1-1’lik skorla tur atlamıştı. Lizbon Kartalları, çeyrek finalde ise Psv’yi saf dışı bıraktı. Evindeki maçı 4-1 kazanan Benfica, deplasmanda 2-2’lik beraberlikle turladı.

Benfica, iç sahada çok etkili bir takım. Bu sezon lig’de uzun süre Porto’nun ardından şampiyonluk savaşı verdiler ama bitime beş hafta kala havlu attılar. Benfica, Portekiz Kupası’nda da yine Porto’ya çarpıldı ve kupaya yarı finalde veda etti. Bu sezon şimdilik
elinde Portekiz Lig kupası bulunan Benfica’da tabii ki temel hedef Avrupa Ligi şampiyonluğu.

Braga ise geçen sezonu ikinci bitirmiş ve tarihinde ilk kez devler ligi’nde boy göstermişti. Devler Ligi’nde oynayınca, lig’de istikrar tutturamayan ekip, arka arkaya yaşadığı puan kayıplarıyla onuncu sıraya kadar gerilemişti. Braga, devler Ligi’nden Avrupa Ligi’nde geçti ve yavaş yavaş formunu bulup, maç kazanmaya başladı. Ekip, üçüncü sıraya kadar yükseldi ve bir aksilik olmazsa, ligi de büyük ihtimalle orada bitirecek.

Braga, son 16 turunda Liverpool’u, çeyrek finalde ise Dinamo Kiev’i eledi. Bu iki tur’da oynanan dört maçta toplam üç gol oldu ve Braga, iki gol atan taraftı.

Şimdi birbirini çok iyi tanıyan iki ekip karşılaşacak. Lig’de maçlara baktığımızda Benfica’nın evinde oynanan maçı 1-0 kazandığını görüyoruz. Braga’nın evinde oynanan maç ise 2-1 Braga
galibiyetiyle geçilmişti.

Denk güçler buluşacak. Benfica, gol atan ve gol yiyen bir takım. Önceki maçlarında bunu hep gördük. Braga ise çok iyi savunma yapan, gol yemeyen ve bir gol atıp, maç kazanan ya da sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan bir ekip.

Braga, Benfica önünde de savunma güvenliğini ön planda tutacak ve bu maç yüksek ihtimalle alt bitecek. Benfica galibiyetini düşünenler için söylüyorum; 1,35’lik oran çok düşük. Bu orana ben Benfica galibiyetini denenmem. Benfica’nın handikap yapma ihtimali ise yok denecek kadar az. Bu maça en mantıklı oyun; ALT.

* Benfica evinde son 26 maçının 22’sini kazandı (2B-2M).

* Benfica’nın son 8 maçı ÜST bitti.

* Benfica önceki turlarda sırasıyla Stuttgart, Paris SG ve PSV Eindhoven’ı eledi.

* Benfica son 6 Avrupa Ligi maçının 4’ünü kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Benfica evinde son 10 Avrupa Ligi maçının 9’unu kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Benfica’nın son 9 Avrupa Ligi maçının 7’si ÜST bitti.

* Braga son 12 maçını kaybetmedi (7G-5B).

* Braga’nın son 9 maçının 7’si ALT bitti.

* Braga önceki turlarda sırasıyla Lech Poznan, Liverpool ve Dynamo Kiev’i eledi.

* Braga’nın son 3 Avrupa Ligi maçı berabere bitti.

* Braga deplasmanda son 6 avrupa Ligi maçını kazanamadı (4B-2M).

* Braga’nın son 7 Avrupa Ligi maçı ALT bitti.

* Benfica ile Braga arasındaki son 10 maçın 8’i ALT bitti.

* Benfica evinde son 4 maçta Braga’yı gol yemeden yendi.

* Benfica evinde son 18 maçta Braga’yı 12 kez yendi ve hiç kaybetmedi.

* Bu sahada oynanan son 9 Benfica-Braga maçı ALT bitti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.