Ben de özledim ne zaman yayınlanacak?

08.09.2013
84
Ben de özledim ne zaman yayınlanacak?

Herkes bu soruyu soruyor Ben de Özledim ne zaman yayınlanacak? TRT 1de fırtınalar estiren Leyla ile Mecnun ekibi Gezi Parkı olaylarından sonra kanaldan kovulmuştu. Aynı ekip yeni sezonda Star TV’de ‘Ben de özledim’ isminde bir dizi çekecek. Peki ‘Ben de özledim’ dizisi ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında 3 sezon yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi bu sene olmayacak. Dizi ekibi, Gezi Parkı olaylarında aktif olarak rol oynadığı gerekçesiyle TRT’den kovulmuştu. Milyonlarca hayranı Leyla ile Mecnun dizisine ne olacağını merak ederken bombayı Star TV patlattı. Star TV, Leyla ile Mecnun ekibini transfer etti ve ekibi yeni dizide oynamalarına da ikna etti.

STAR TV’DE YENİ DİZİ: BEN DE ÖZLEDİM
Peki Leyla ile Mecnun dizisi yayınlanmayacak mı? Malesef hayır Leyla ile Mecnun dizisinin bittiği yerden yeni dizi ‘Ben de özledim’ başlayacak. Star TV’de fırtınalar estiren ve ‘gerçek karakterlerin’ rol aldığı İşler Güçler dizisi tadında olacak ‘Ben de özledim’ dizisi, Leyla ile Mecnun karakterlerinin gerçek kimliğini yansıtacak.
Leyla ile Mecnun’da Mecnun karakterini canlandıran Ali Atay, Ben de Özledim dizisinde de ‘Ali Atay‘ karakterini canlandıracak. Aynı şey diğer oyuncular için de geçerli olacak tabi ki
‘Ben de özledim’ dizisi Leyla ile Mecnun’un kaldığı yerden devam edecek demiştik… Peki bu nasıl olacak?
Şöyle ki… Leyla ile Mecnun dizisi Gezi Parkı olaylarından dolayı yasaklanmıştı. TRT “Siz Gezi Parkı olaylarına destek verdiniz” diyerek dizi oyuncularını kovmuştu. İşte bu noktadan itibaren ‘Ben de özledim’ dizisi hayatına başlayacak. Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları Gezi Parkı bahanesiyle kovulduktan sonra ne yapcaklarına karar verme ve hayatlarını sürdürme hikayesi ‘Ben de özledim‘ dizisinde olacak.

BEN DE ÖZLEDİM DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?
Milyonlarca Leyla ile Mecnun dizisi hayranı şimdi bu soruyu soruyor? ‘Ben de özledim’ dizisi ne zaman yayınlanacak? Aldığımız duyumlara göre ekip hemen harekete geçti. Yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak kafa kafaya vererek dizi hikayesini ortaya koymaya başladı. Dizinin Star TV’de 23 Ekim Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor. Fakat dizi işleri zahmetli bir süreç olduğu için bu süre biraz daha uzayabilir. Şimdi tüm Leyla ile Mecnun dizisi hayranları bu ‘Ben de özledim’ dizisinin yayınlanmasını bekliyor.
TRT’deki olaylı süreçler, Star TV’nin popülaritesi ve Leyla ile Mecnun dizisi ekibinin kalitesi göz önüne alındığında ‘Ben de özledim’ dizisi bu seneye damga vuracak dizilerin başında geliyor.

Kaynak: Netgazetesi.net

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.