Bayern Münih Köln Maçını Canlı izle

16.12.2011
84
Bayern Münih Köln Maçını Canlı izle

Bayern Münih Köln Maçı Canlı izle, Bayern Münih Köln Canlı izle, Bayern Münih Köln Maçını Canlı izle, Bayern Münih Köln Maçı izle

Bundesligada sezonun ilk yarısı bu hafta sona eriyor. Bayern Münih iki hafta üst üste yenildikten sonra Bremen ve Stuttgart galibiyetleriyle tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Dortmundun da son iki maçından beraberlikle ayrılması ile puan farkı 3 oldu. İlk yarının son haftasında evlerinde Kölnü mağlup ederek devreyi 37 puandan kapatmak istiyor Heynckesin öğrencileri.

Kölnde Podolski fırtınası var. Solak yıldız son 3 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Ayrıca genç yetenek Christian Clemens son haftalarda güzel çıkış yakaladı. Freiburg karşısında attığı korner golünü izlemişsinizdir. İzlemeyenler Sporxtv.comdan bulsun ve izlesin bu muhteşem golü.

Köln evinde ne kadar etkiliyse, deplasmanlarda o kadar pasif. Dış sahada yedikleri 22 gol ve aldıkları 7 puan bunu açıkca gösteriyor zaten.

Rakibinden kalite olarak çok ağır basan Bayern, deplasman fobisi had safhada olan Köln önünde açık favori durumunda. İlk yarı 1 ya da Handikaplı 1 seçenekleri ile oran yükseltilebilir.

B.Münih: Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm – Tymoshchuk, Kroos – Robben, T. Müller, Ribery – Gomez

Köln: Rensing – Brecko, Geromel, Jemal, Sereno – Clemens, Roshi, Riether, Peszko – Jajalo – Podolski

* B.Münih son 10 maçının 7sini kazandı (3M).

* B.Münih evinde son 12 maçının 11ini kazandı (1M).

* B.Münihin son 11 maçının 10u ÜST bitti.

* Köln son 5 deplasman maçının 4ünü kaybetti (1B).

* Kölnün son 8 maçının 7si ÜST bitti.

* Aralarındaki son 6 maçın 5i ALT bitti.

* Aralarındaki son 5 maçın 4ü berabere bitti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.