Bayern Münih Bayer Leverkusen Maçını Canlı izle

17.04.2011
77
Bayern Münih Bayer Leverkusen Maçını Canlı izle

Bayern Münih Bayer Leverkusen Maçı Canlı izle Bayern Münih Bayer Leverkusen Maçı Canlı Seyret Bayern Münih Bayer Leverkusen Maçını Canlı izle Bayern Münih Bayer Leverkusen Maçını izle Bayern Münih Bayer Leverkusen Maçı izle

Önümüzdeki sezon Bayern Münih’i çalıştıracak olan Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Jupp Heynckes açısından ilginç bir maç olacak. Leverkusen şampiyonluk için mücadele veririken, B.Münih Şampiyonlar Ligi için çaba gösteriyor.

Şöyle bir senaryo kuralım: Leverkusen bu maçı alırsa ve B.Münih önümüzdeki sezon Devler Ligi’ne katılamazsa Jupp Heynckes bu duruma üzülmez mi? Bence üzülür. Seneye B.Münih için Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyecektir çünkü. Neyse bu senaryo kenarda kalsın şimdilik..

Leverkusen’de önemli bir eksik yok. Son haftalarındaki ideal 11 ile sahada olacaklar. B.Münih’te ise Robben(9 gol 3 asist) ve Badstuber(D, 19 maç) cezalı. Schweinsteiger’in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Van Gaal ile yolları ayıran B.Münih, gelecek sezon takımın başına geçmesi için anlaştığı Leverkusen’in teknik patronu Heynckes’e karşı yukarıdaki senaryoya göre 3 puana yakın duruyor. Ancak ben ÜST tercihini daha sağlıklı buluyorum. Son seçim sizin.

B.Münih: Butt – Lahm, Breno, Luiz Gustavo, Contento – Tymoshchuk, Schweinsteiger – Hamit Altintop, T.Müller, Ribery – Gomez

Leverkusen: Adler – Castro, Schwaab, Reinartz, Kadlec – Vidal, Rolfes – Sam, Ballack, Renato Augusto – Eren Derdiyok

* B.Münih evinde son 10 lig maçının 9’unu kazandı (1M). 8’inde handikapı aştı.

* B.Münih’in son 11 lig maçının 9’u ÜST bitti.

* Leverkusen son 12 maçının 9’unu kazandı (1B-2M).

* Leverkusen’in son 12 maçının 8’i ÜST bitti.

* B.Münih ile Leverkusen arasındaki son 3 maç 1-1 berabere bitti.

* B.Münih ile Leverkusen arasındaki son 7 maçın 6’sı TGS 2-3 aralığında bitti.

* B.Münih evinde en son 1989 yılında Leverkusen’e kaybetti (16G-5B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.