Barcelona Shakhtar Donetsk Maçı Canlı İzle

06.04.2011
76
Barcelona Shakhtar Donetsk Maçı Canlı İzle

Barcelona Shakhtar Donetsk Maçı Canlı İzle Barcelona Shakhtar Donetsk Maçı Canlı Seyret Barcelona Shakhtar Donetsk Maçını Canlı İzle Barcelona Shakhtar Donetsk Canlı İzle Barcelona Shakhtar Donetsk Maçımı İzle

Barcelona Shakhtar Donetsk Maçı Canlı İzle İspanya La Liga’da son olarak Villarreal deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen Barcelona, Real Madrid’in de Gijon’a sürpriz bir şekilde kaybetmesiyle şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. La Liga’da kritik bir fikstürü geride bırakan ve büyük oranda şampiyonluğu garantileyen Barcelona’nın aklında şu anda iki kupa var.

Bunlardan biri Kral Kupası bir diğeri de Şampiyonlar Ligi.. Şampiyonlar Ligi’nde nispeten yumuşak bir kura çeken Barcelona, Shaktar Donetsk karşısında Nou Camp’ta maçın ağır favorisi durumunda…

Villarreal karşısında maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Messi, Shaktar karşısında maça ilk 11’de başlayabilecek. Hafif sakatlığı bulunan Iniesta ve David Villa’nın da maç saatine kadar hazır olabilecek durumda olduğu açıklandı. Shaktar, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde inanılmaz sonuçlar altına imza attı. Kadro olarak sınırlı bir kapasiteye sahip olmasına rağmen taktik, sistem olarak sınırları zorlayan Lucescu, Nou Camp’ta önce kontrollü futbol ardından da bir gol çıkartmak isteyecektir. Şu ana kadar Devler Ligi’nde oynanan maçlarda kafasındaki oyun şablonunun meyvalarını toplayan Lucescu’nun Barça karşısında işi hiç de kolay olmayacak.

Makine düzeninde, kusursuz bir futbol anlayışına sahip olan Barcelona maçın ağır favorisi… Barcelona kazanır, TGS 2-3 Gol tercihleri ideal.

* Barcelona son 8 maçının 7’sini kazandı (1B).

* Barcelona evinde son 22 maçının 20’sini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Barcelona evinde son 8 Ş.Ligi maçını kazandı. 7’sinde handikapı aştı.

* Barcelona’nın son 7 Ş.Ligi maçının 6’sı TGS 2-3 aralığında bitti.

* Shakhtar Donetsk son 17 resmi maçının 16’sını kazandı (1M).

* Shakhtar Donetsk son 9 deplasman maçının 8’ini kazandı (1M).

* Shakhtar Donetsk’in son 10 resmi maçının 7’si ÜST bitti.

* Shakhtar Donetsk son 5 Ş.Ligi maçını kazandı.

* Shakhtar Donetsk’in son 7 Ş.Ligi maçının 6’sı ÜST bitti.

* Aralarında 5 kez karşılaştılar. İki ekipte 2’şer kazandı (1B).

* Barcelona ile Shakhtar Donetsk arasındaki 4 Ş.Ligi maçının 3’ü ÜST ve TGS 2-3 aralığında bitti…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.