Barcelona Real Madrid Maçını Canlı izle

20.04.2011
85
Barcelona Real Madrid Maçını Canlı izle

Barcelona Real Madrid Maçı Canlı izle Barcelona Real Madrid Maçı Canlı Seyret Barcelona Real Madrid Maçını Canlı izle Barcelona Real Madrid Canlı izle Barcelona Real Madrid Maçını izle

El Clasico’nun ikinci serisinde Real Madrid ile Barcelona bu kez Copa del Rey’de Mestalla’da karşı karşıya gelecek. La Liga’da Bernabeu’da oynanan maçtan başlayalım… Jose Mourinho, Nou Camp’ta alınan 5-0’lık yenilgiden ders alarak Bernabeu’daki randevuya daha kontrollü bir kadro ile çıktı.

Özellikle Albiol’a stoperde görev yapması ve Pepe’nin orta alana çekilmesi; ilk etapta makine düzeninde işleyen Barcelona çarkını bozmaya başladı. Barcelona ilk 45 dakika boyunca topun mutlak kontrolünü sağlasa da özellikle üretkenlik durumunun engellenmesi açısından Pepe’nin Barca’nın can damarına monte edilmesi önemli bir taktik kurguydu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Albiol’un kırmızı ile çehresi değişen Real’de Arbeloa destekli Mesut’un oyuna dahil olması Barcelona’nın tüm planlarını alt üst etti ve roller bir anda değişti.

Barcelona topu seven, Real ise direkt skora gitmeyi seven bir takım… Bernabeu’daki El Clasico’da da bunu gördük. Şimdi sırada kupa var. Mourinho’nun sevdiği cinsten… Mourinho’nun, bu karşılaşmada taktik olarak da değişikle gitmesi muhtemel. Cumartesi gecesi oynanan karşılaşmada oyuna sonradan girerek etkili performansıyla göz dolduran Mesut Özil’in bu karşılaşmada maça ilk 11’de başlaması bekleniyor.Raul Albiol’un kırmızı kartla cezalı duruma düşmesinin ardından savunmada sıkıntı yaşayan Mourinho, Ricardo Carvalho’nun yanında Sergio Ramos’u oynatmayı hedefliyor.

Barcelona’da ise Puyol’un sakatlanması aslında ilk El Clasico’daki olası senaryoyu yeniden hayata geçirecek. Guardiola, stoper kurgusunu Busquets – Pique üzerine kuracak ve orta alanda da cezasını tamamlayan Mascherano görev yapacak. Busquetsli bir savunma karşısında Real’in gol bulma ihtimali bir hayli yüksek… Kontrollü geçmesini beklediğim kritik 90 dakikada ilk tercihim ALT, ikinci tercihim beraberlik.

* İspanya Kral Kupası Finali tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacaktır. Karşılaşma tarafsız sahada Valencia’da oynanacaktır.

* Barcelona son 12 maçının 10’unu kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Barcelona’nın son 8 maçının 4’ü ALT, 4’ü ÜST bitti.

* Barcelona önceki turda Almeria’yı eledi.

* Real Madrid son 10 maçının 8’ini kazandı (1B-1M).

* Real Madrid’in son 8 maçının 4’ü ALT, 4’ü ÜST bitti.

* Real Madrid önceki turda Sevilla’yı eledi.

* Barcelona ile Real Madrid hafta sonu lig maçında karşılaştı. Maç 1-1 sona erdi.

* Barcelona ile Real Madrid arasındaki son 4 maçın 3’ü ALT bitti.

* Barcelona son 6 maçta Real Madrid’i 5 kez yendi (1B). 4’ünde handikapı aştı.

* İspanya Kral Kupası’nı en son Barcelona 2009 yılında, Real Madrid ise 1993 yılında kazandı…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.