Barcelona Arsenal maçı canlı izle

08.03.2011
69
Barcelona Arsenal maçı canlı izle

Şampiyonlar Ligi Barcelona Arsenal maçı canlı izle Barcelona Arsenal maçı canlı seyret Barcelona Arsenal maçını canlı izle Barcelona Arsenal canlı izle Barcelona Arsenal maçı izle

Şampiyonlar Ligi Barcelona Arsenal maçı canlı izle Barcelona Arsenal maçı canlı seyret İspanya La Liga’da yoluna doludizgin devam eden Barcelona, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanl maçında Arsenal ile Nou Camp’ta karşı karşıya gelecek. Emirates’te oynanan ilk maçta Arsenal karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen son 15 dakikada yediği goller ile sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Barcelona – Arsenal maçı öncesinde iki takımda önemli gelişmeler var. Barcelona cephesinden başlayalım… Katalan temsilcisinde Pep Guardiola’nın Arsenal karşısında takımın başında sahaya çıkması bekleniyor. Bunun yanı sıra sakatlık sürecini atlatan Xavi, Daniel Alves ve Valdes gibi isimler de sahada olacak.

Son maçta Iniesta ve Villa’yı dinlendiren Guardiola, Arsenal karşısında bu iki oyuncuyu da sahaya sürecek. Barcelona, evinde oynayacağı maça, cezalı olan Gerard Pique ile sakatlığı devam eden Carles Puyol’dan yoksun çıkacak.

Arsenal cephesinde de iki önemli gelişme var. Golcü futbolcu Robin van Persie Barcelona karşısında forma giyebilecek duruma geldi. Kanat oyuncusu Theo Walcott İSE forma giyemeyecek. Cesc Fabregas ile Jack Wilshere’in yarına hazır olabilecekleri belirtiliyor.

Barcelona maçın ağır favorisi ve Arsenal her ne kadar Barça ayarında bir futbol oynamaya çalışsa da şu anda bunu başarabilmiş değiller.

Bunun yanı sıra Arsenal’in deplasmanlarda sergilediği vasat performans da ibreyi fazlasıyla Barça’dan yana kaydırıyor. Zira Arsenal’in son 6 Şampiyonlar Ligi maçının 5’ini kaybettiğini hatırlatmakta fayda var.

Barcelona – Arsenal maçı öncesinde sizlere üç bahis birden önereceğim. Bunlardan ilki Barcelona kazanır, bir diğeri Barcelona ilk yarı kazanır, bir diğeri de Barcelona handikap yapar…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.