Barcelona Almeria maçını canlı izle

09.04.2011
65
Barcelona Almeria maçını canlı izle

Barcelona Almeria maçı canlı izle Barcelona Almeria maçını canlı seyret Barcelona Almeria maçını canlı izle Barcelona Almeria maçını izle Barcelona Almeria canlı izle

Barcelona Almeria maçını canlı izle Real Madrid’in Gijon karşısında puan kaybetmesinden sonra El Madrigal’de Villarrel’i deviren Barcelona bir anlamda şampiyonluğunu da ilan etti.

Real ile aradaki 8 puanlık fark, Barcelona’nın puan kaybetme kredisini de arttırdı. Kritik bir fikstürden oldukça başarılı sonuşlar alarak ayrılan Barcelona şimdi bu kritik fikstürü Real Madrid’e devretti. Barcelona, Almeira karşılaşması aslında kağıt üzerinde oldukça rahat bir maç…

Kaldı ki Barcelona, Almeira ile oynadığı son 3 maçta 16 gol atma başarısı gösterdi ve hiç de gol yemedi. Almeira’nın durumu gerçekten içler açısı ve şu anda La Liga’nın dibine demir attılar. Bilbao mağlubiyetinden sonra takımda teknik direktör değişikliği yaşandı.

Bu teknik değişiklik reaksiyonun Barcelona karşısında pek de işe yarayacağını düşünmüyorum ancak Almeira kadro kalitesi, yapısı olarak ligin dibinde yer almayı hak eden bir takım değil. Sürpriz bir Almeira golü bekliyorum. Barcelona kazanır, Barcelona ilk yarı kazanır, ÜST, Barcelona handikap yapar, 4-6 Gol bahisi ideal tercihler.

* Barcelona son 28 lig maçının 25’ini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Barcelona evinde son 12 lig maçını kazandı. 7’sinde handikapı aştı.

* Barcelona’nın son 5 lig maçının 4’ü ALT bitti.

* Almeria son 6 deplasman maçının 5’ini kaybetti (1G).

* Almeria’nın son 12 deplasman maçının 8’i ÜST bitti.

* Barcelona ile Almeria arasındaki son 4 maç ÜST bitti.

* Barcelona 8 kez karşılaştığı Almeria’yı 7 kez yendi ve hiç kaybetmedi. 6’sında handikapı aştı.

* Barcelona son 3 maçta Almeria kalesine 16 gol attı ve hiç gol yemedi

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.