Bal dudak kızlardan işadamına aşk tuzağı

16.12.2010
84
Bal dudak kızlardan işadamına aşk tuzağı

Mahallelerinde bal dudak kızlar diye tanınan iki kadın nakliyat şirketi sahibine öyle bir tuzak kurdu ki

Nakliyat firması sahibi B.T, kendisini arayıp evini İzmir’den Aydın’a taşıtmak istediğini söyleyen Berçin.A. ile bir restoranda buluştu. Randevunun gerisi ise Yeşilçam filmlerini aratmadı…

Aydında tanınmış bir işadamını uyku ilacı içirerek uyuttuktan sonra yatakta bir kadın ile çıplak fotoğraflarını çeken şantajcılar, işadamı B.Tden 250 bin lira istedi. İşadamının çıplak fotoğraflarını afiş yaptırıp tüm Aydına asmakla tehdit eden ikisi kadın beş kişilik şantaj çetesi, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Sorgulamada işadamına tuzak kuranın, yakın arkadaşı Kadir Ç. olduğu ortaya çıktı.

600 bin TLsi çalındı

Aydında nakliyat firması olan B.Tye 6 Şubat Pazartesi günü, evini İzmirden Aydına taşıtmak isteyen Berçin A. adlı bir kadından telefon geldi.
İşadamı B.T. ile Berçin A, şartları konuşmak için Aydın-Muğla karayolu üzerindeki bir restoranda randevulaştı. Berçin A, yanına kadın arkadaşı Semra Tyi de alarak B.T. ile restoranda buluştu.
Burada yemek yerken iddiaya göre kadınlar, B.Tnin içeceğine ilaç koydu. Yemekte aniden fenalaşan işadamı, kendisine tuzak kuran kadınlar tarafından bir araca bindirilerek Efeler ilçesi Zafer Mahallesinde bir eve getirildi. Burada Semra T. ile yatakta çıplak fotoğrafları çekilen işadamı, bir süre sonra kendisine geldi.

Afiş tehdidi

Kendini yatakta çırılçıplak bulan B.T, 600 bin liranın da cüzdanından çalındığı fark etti. Ardından cep telefonu ile arkadaşını arayan B.T. evden ayrıldı. Kısa bir süre sonra ise Berçin A, telefon ile işadamını arayarak ellerinde Semra T. ile çekilmiş çıplak fotoğraflarının olduğunu, bunun karşılığı 250 bin lira ödemesi gerektiğini söyledi. Parayı getirmediği takdirde çekilen çıplak fotoğrafları afişe bastırarak tüm Aydında asacağını da söyleyen Berçin A, telefonu kapattı.

Baldudak kızlar!

Şantaj telefonunun ardından soluğu poliste alan işadamı, başına gelenleri anlattı. Telefon numarasından yola çıkan Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, daha öncede bir butik mağazası işleten ve mahallelerinde bal dudak kızlar lakabıyla tanınan Berçin A. ile Semra Tyi gözaltına aldı. Zanlılar, sorgulamada kendilerini işadamının en yakın arkadaşı Kadir çnin para karşılığı tuttuğunu itiraf etti. Berçin A, ifadesinde, Kadir Ç. beni arayarak arkadaşı olan B.Tnin çok parası olduğunu söyledi. B.Tden para sızdırmak için bir planı olduğunu ve plan sonrasında bana para ödeyeceğini söyledi. Semra T. ile birlikte işadamı B.Tyi tuzağa düşürdüm dedi. Polis, kadınların ifadesinden sonra şantajı planlayan Kadir Ç. ile birlikte olaya adı karışan Berçin A, Semra T. Aydın K. ve Macit Öyü tutuklayıp cezaevine gönderdi.
?
YENİ ASIR

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.