Bahtiyar Bahtıkara Filminden İlk Video seyret

Bahtiyar Bahtıkara Filminden İlk Video seyret

Kadir Çöpdemir ile Yeşim Salkım beyazperdede! Türkiyenin sevdiği iki sima; Kadir Çöpdemir ile Yeşim Salkım yepyeni bir komedi filmi için kamera karşısına geçti ve ortaya “Bahtiyar Bahtıkara” adlı film ortaya çıktı!

Bahtiyar Bahtıkara, annesi yüzünden 36 kez evlenememiş bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.

Yapımcılığını RNK Film adına İhsan Karademir ile Mehmet Yıldırımın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar Uzer ve Yasemin Tunca da yer alıyor. Yönetmenliğini Ergin Yılmazerin yaptığı filmin senaryosunda ise İbrahim Bakırhan, Ergin Yılmazer ve Kadir Maraşlı imzası var.

Filmin çekimleri, Fethiye Seydikemer ilçesi belediye Başkanı Yakup Otgözün desteği ile turizme destek olmak amacıyla beldeye bağlı turistik yerler olan Seydikemer, Saklıkent, Ören ve Sekide yapıldı.

Merakla beklenen komedi filminin vizyon tarihi henüz belirlenmedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.