Badoo Üye Girişi

28.01.2011
73
Badoo Üye Girişi

Badoo Üye Girişi Badoo Hakkında Kısa Bilgi

Badoo Üye Girişi kendi üyelerine, kendi bölgelerinde ve kendi yakınlarında yaşayan kişiler ile tanışma, kaynaşma, kişiler ile sohbet etme, yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı sunan ve gittikçe yaygınlaşmaya başlayan bir sosyalleşme platformudur

Bir çok sosyalleşme platformu harika bir hizmet sunmaktadır.ve bunun asıl amacı, diğer insanların ilgisini çekecek ve sosyal çevrelerinin genişletmesini saglayacak oyun ve diger hizmetleri sunmaktır
Badoo’nun mükemmelliği, ise kullanıclarına kendi izleyici kitleleri üzerinden dogrudan kontrol etme hakkı vermesidir.Patentli bir sistem olan badoo, üyeler profillerini hızlıca düzenleyebilmekte ve daha fazla zenginleştirici özellikler sunmaktadır.
Biz buna Messenger yani, ışık hızında foto, video, yükleme ve profilini albümlerini ve kimlerin ziyaret ettigini, gündelik, aylık ve toplamda kaç kişinin ziyaret ettigini göstermektedir.
Badoo, 2006 yılında, Londra’da küçük genç grub tarafından ve ileri görüşlü, bilgisayar programcısı ve girişimci tarafından hayata geçirilmiştir.Fikir olarak, bütün ülke sınırlarını ötesini aşmak, aynı zamanda kendi özgü yerel kültürlerini temsil eden bir sosyal internet sitesi kurmaktı.
Amaç Olarak ta, bütün şehirlere ve kasabalara dogru genişletmek, dolasıyla üyelerin kendi, yerel bağlamda yeni kişiler ile tanışmalarına hizmet vermekti.
Badoo Üye olma
Badoo üye olmak eskisi kadar zor degildir artık. Badoo Türkçe olarak hizmet vermektedir Türkiye kullanıcılarına.Türkçe üye olmakta o kadar zor degil.Yapmanız gereken Belirtilen yerleri doldurmak, geçerli bir e-mail adresinizi yazmak ve kullanacıgınız ve unutmayacagınız bir badoo giriş şifresi belirlemektir.
Üye olduktan sonra profilinizi düzenleyebilir, kendiniz hakkında bilgilerinizi ve açıklamalarınızı yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.