Babam ve Ailesi dizisi Kanal D

14.07.2016
74
Babam ve Ailesi dizisi Kanal D

Babam ve Ailesi dizisi Kanal D İşte Kanal D’nin yeni dizisi Babam ve Ailesi’nden yeni haberler

Babam ve Ailesi dizisinin konusu ne hangi oyuncular rol alıyor? Babam ve Ailesi dizisi hakkında tüm haberler…

Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi ”Babam ve Ailesi”nin çekimleri başladı!

Yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmenliğini Nihat Durak’ın üstlendiği, senaryosunu Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak’ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci ve Sercan Badur yer alıyor. Merakla beklenen dizinin çekimleri Adana’da başladı. Dizinin çekimleri 10-15 gün süre Adana’da çekilecek ve set oradan İstanbul’a taşınacak. Babam ve Ailesi Ağustos ayında Kanal D’de!Babam ve Ailesi dizisi

Kanal D’nin yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğü iddialı dizi Babam ve Ailesi ‘nin oyuncu kadrosu belli oldu.

Kanal D’de izleyiciyle buluşacak “Babam ve Ailesi”nin kadrosu netleşmeye başladı. Bülent İnal ve Ayça Bingöl’ün başrolde olduğu dizide Ceyda Düvenci de rol alacak. Dizinin üç başrol isminin belirlemesinin ardından hazırlıklara hız verildi. Nihat Durak’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin çekimleri temmuz ayında Adana’da başlayacak. Adana’daki çekimlerin ardından dizi ekibi, İstanbul’a gelecek.

Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak’ın senaryosunu kaleme aldığı dizide, bir baba ve farklı şehirlerde yaşayan iki aile hikâyesi işlenecek. İnal, dizide zengin işadamı Kemal’i canlandıracak. Bingöl, Nilgün karakterine; Ceyda Düvenci ise Suzan’a hayat verecek.Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin eylül ayında ekranda olması planlanıyor.

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Nihat Durak’ın üstlendiği; başrollerini ise daha önce ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ ve ‘Benim Adım Gültepe’de rol alan Ayça Bingöl ve son olarak ‘Urfalıyam Ezelden’de izlediğimiz Bülent İnal’ın paylaşacağı yapım, iki farklı şehirde iki farklı ailesi olan bir adamın hikayesini konu alacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.