Babam ve Ailesi Dizisi 4. yeni bölüm ile bu akşam Kanal D de

10.10.2016
87
Babam ve Ailesi Dizisi 4. yeni bölüm ile bu akşam Kanal D de

Babam ve Ailesi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Babam ve Ailesi yeni bölümde Kemal sessizliğini bozuyor. Babam ve Ailesi 4. yeni bölüm ile yarın akşam izleyicinin karşısına çıkıyor

Yapımcılığını Gold Productıonun üstlendiği Babam ve Ailesi dizisinin başrollerinde Ceyda Düvenci, Ayça Bingöl, bülent inal, Caner Şahin, Sera Kutlubey yer alıyor. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Babam ve Ailesi dizisi nefes kesen yeni bölüm ile izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babası ile ilgili gerçekleri hastaneden çıktıktan sonra öğrenen Mert, ailesine haber vermeden Adanaya gider. Niyeti Kadirle konuşup, onu ailesiyle yaptığı anlaşmadan vazgeçirmektir. Kadirle görüşmesi Mertin beklediği gibi gitmez.

BABAM VE AİLESİ 4. BÖLÜM FRAGMANI

Kavga edip karakola düşerler. Kadir, Kemalin Adanaya gelip onları karakoldan çıkarmasının ardından dayısı Fadıldan Nilgünün ameliyattan önce kendisine yalan söylediğini, hiçbir zaman Kemalle evlenmeye niyeti olmadığını öğrenir. Ortaya çıkan sırların ardından Kadirin annesine, Mert’in babasına sunduğu şartlar Kemal ve Nilgünün bir araya gelmesini imkansız hale getirir.
BABAM VE AİLESİ GENEL HİKAYE

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbulda karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adanada kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar.

Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adanada gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.