Babam ve Ailesi 5. yeni bölüm fragmanında dengeler değişiyor

13.10.2016
89
Babam ve Ailesi 5. yeni bölüm fragmanında dengeler değişiyor

Babam ve Ailesi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Babam ve Ailesi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi dizisi son bölümünde, Hasret’in fidye için kaçırılması bütün dengeleri alt üst etti. Yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Ekranların merakla beklenen dizisi Babam ve Ailesi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Babam ve Ailesi 4. bölüm heyecan dolu bir akşam yaşatmayı başardı. Kemalin hayatındaki sırların mecburen açığa çıkmasının ardından sürpriz gelişmeler birbirini takip etti. Kadrosunda önemli oyuncuların yer aldığı Babam ve Ailesi dizisinin yeni bölümünde annesine kızgınlığından eve gelmeyen Kadir, Hasretin araya girmesi ile annesinden özür diledi ve evine geri döndü. Diğer yandan Kemalin de artık evlenme mecburiyeti kalmadı. Evde her şey normalleşmeye başlarken Hasretin kaçırılması işler yeniden karmaşık bir hal aldı..

Başrollerinde bülent inal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin yer aldığı Babam ve Ailesi dizisi yeni bölümü ile 17 Ekim 2016 Pazartesi akşamı Kanal d de.

BABAM VE AİLESİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

BABAM VE AİLESİ 4. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yapımcılığını Gold Productionun üstlendiği Babam ve Ailesi 4. son bölümünde; Suzan’dan boşanan Kemal, Nilgüne evlenme teklif ediyor!

Suzan, evden ayrılır ve çocuklarıyla birlikte geçici olarak kayınvalidesi Macide’nin evine taşınır. Kadir, ilişkiyi bitirenin babası değil, annesi olduğunu öğrendikten sonra derin bir hayal kırıklığı ile evi terk eder. Kemal, Suzan’ın öne sürdüğü ağır şartların hepsini kabul ederek ondan boşanır.

Kadir, Hasret’in çabalarıyla annesini affeder ve eve döner. Annesinin gözü önünde Kemal’i arayıp anlaşmadan vazgeçtiğini, istemediği takdirde annesiyle evlenmek zorunda olmadığını söyler ona. Hasret’in fidye için kaçırılması bütün dengeleri alt üst eder. Nilgün, kızını kurtarılmasının ardından Kemalin yaptığı evlilik teklifini kabul edecek midir? sorusu Babam ve Ailesi son bölümünde yanıt buldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.