Baba Candır 23. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne

22.01.2016
73
Baba Candır 23. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne

Baba Candır 23. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne Trt 1de her pazar akşamı ekrana gelen Baba Candır dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Baba Candır 23. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Konusu ve senaryosu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Baba Candır yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır’ 24 Ocak Pazar günü 23. bölümüyle saat 20:00’da TRT 1 ekranında. Heyecanın dorukta olduğu Baba Candır 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Baba Candır 23. bölüm fragmanı ve detayları…

BABA CANDIR 23. BÖLÜM FRAGMANI – İZLE

BABA CANDIR 23. BÖLÜM ÖZETİ

Emrecan, Rüzgar ve Ceylan kafeyi kurtarmak için güçlerini birleştirirler. Nermin Hala bir yandan yeni işine ayak uydurmaya çalışırken diğer yandan Haluk’a Ece’nin gönlünü kazanması için yardım eder. Haluk’un ona karşı olan hislerini öğrenen Ece, Haluk ile yüzleşir. Saklı hisler su yüzüne çıktığında sonuçlar herkesi şaşırtacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.