Baba Candır 21. yeni bölümü neden yayınlanmıyor?

03.01.2016
84
Baba Candır 21. yeni bölümü neden yayınlanmıyor?

Baba Candır 21. yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Her yaştan izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi Baba Candır 21. yeni bölüm fragmanı günler öncesinden yayınlandı. Ancak Baba Candır dizisi yeni bölümü yılbaşı haftası nedeniyle 1 hafta ertelendi. Onun yerine geçtiğimiz haftaki son bölüm ekrana gelecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Baba Candır 20. bölüm bu akşam Trt 1de.

Trt 1in vazgeçilmez dizisi Baba Candır yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Heyecan dolu sahneleriyle büyük ilgi gören Baba Candır dizisi merakla beklenen 21. yeni bölümü 1 hafta ertelendi. Yeni çağın en komik yapımlar arasında gösterilen Baba Candır bu akşam geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Dizide, komik diyaloglar, karakterlerin ilişkilerindeki yeni karışıklıklar ve yanlış anlaşılmalar devam ediyor.

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Selda Özbek ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır’ 21. yeni bölümüyle 10 Ocak Pazar akşamı saat 20.00de TRT 1de.

BABA CANDIR 21. BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baba Candır son bölümünde, Müge ile kavga eden Hasan Haluk’un evine yerleşir. Haluk evini hem babasından hem de evine giren hırsızdan kurtarmaya çalışır. Egemen Ege’nin annesini bulur ve Ege’nin kimin çocuğu olduğunu sorar. Adnan’ın Ege’nin varlığını öğrenmesi olayların daha da karışmasına sebep olur. Ceylan’ın zor anında Rüzgar’dan yardım istemesi Emrecan’ı üzer. Emrecan Ceylan’la kaybettikleri şeyleri yeniden yakalamak için uğraşır. Ece dolandırılır. Ece’ye yardım elini uzatan yine Haluk olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.