Azraili Beklerken Filmini Full İzle

Azraili Beklerken Filmini Full İzle

Azraili Beklerken Film Fragmanı Full İzle, Azraili Beklerken Full İzle, Azraili Beklerken Filmi İzle, Azraili Beklerken Filmi Full İzle, Azraili Beklerken Full İzle, Azraili Beklerken Filmi İzle Seyret

Özet; 1958’de İran Tahran’da dönemin en iyi kemancılarından olan Nasser-Ali,Khan en sevdiği kemanı kırılınca hayattan soğuma noktasına gelir. Onun yerine hiçbir müzik aletini koyamaz ve kemanı olmadan yaşamak onun için ölümle eş değerdir.

Yatağına uzanıp ölümün gelmesini bekleyen Nassar Ali bu süreçte düşsel bir yolculuğa çıkar ve seyircilere çocukluğundan itibaren yaşamının kesitlerini, acı-tatlı anılarını açar. Geriye dönüş sahneleriyle de yaşadığı büyük aşkı sonrasında da müziğe yönelişini kendi zihnini seyredenlerle paylaşır..

Fransız sinemacılar Vincent Paronnaud ve Marjane Satrapinin senaryosunu beraber kaleme alıp yönettiği ikinci uzun metrajlı film olan Azraili Beklerken 2011 Venedik Film Festivalinin yarışmalı bölümünde dünya prömiyerini yapmıştı. Fransada geçtiğimiz sene ekim ayında gösterime giren filmin başrolünde Kelebek ve Dalgıç filminin de başrolünden tanıdığımız Mathieu Amalric var.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.