Avea, 3G odaklı yeni reklam filmini yayınlamaya başladı

Avea, 3G odaklı yeni reklam filmini yayınlamaya başladı

Mobil internet altyapısını ön plana çıkaran yeni reklamlarında Ata Demirerin canlandırdığı pop şarkıcısı Furtay karakterine yer veren Avea, Hamal adlı yeni reklam filmini yayınlamaya başladı.

Ocakbaşı reklamında Furtayı oynayan Ata Demireri helikopterden atıp müşterilerine mobil interneti 81 ilde artık daha hızlı kullanabileceklerini duyuran Avea, yeni reklam filmi Hamal ile avantajlı 2 kat hızlı mobil internetine vurgu yapıyor. Ayrıca Sosyal Medya Paketi hediyesini de duyuruyor.

Reklam filminde, Ata Demirerin canlandırdığı entelektüel karakter; merdivende sırtında bir piyano taşıyan Hamal ile karşılaşıyor. Aveanın kendisine sunduğu hızlı mobil internet hizmeti sayesinde, cep telefonuyla internetten dosyaları en hızlı şekilde indirebilmeye alışkın olan Avealı karakter; Hamalın performansını, Aveanın hızlı mobil internetiyle karşılaştırıyor.

Bu karşılaştırma esnasında yanlış anlamalardan doğan komik sahneleri ile son bulan reklam filmi, Beyoğlu İstiklal Caddesindeki ünlü Mısır Apartmanında bir günde 70 kişilik bir ekip ile çekildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.