ATV nin beğenilen dizisi ekrana veda ediyor

ATV nin  beğenilen dizisi ekrana veda ediyor

Sevilen dizi son bölümüyle ekranda ATV’de ekrana gelen romantik komedi dizisi Seviyor Sevmiyor, Pazar akşamı final yaparak ekrana veda edecek. Seviyor Sevmiyor dizisi final bölümünde neler olacak dizi nasıl bitecek?

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği; başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, Gerçek Alnıaçık, Su Kutlu, Mehmet Emin İnci, Berk Yaygın ve İpek Tenolcay’ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor dizisi 12 Şubat Pazar akşamı son defa ekranda olacak.

Yaz aylarında reytinglerde üst sıralarda yer alan yapım yeni sezonda da devam etmişti. Ancak güçlü dizi ve programların karşında yeni sezonda reytingleri düşen Seviyor Sevmiyor dizisi için final kararı alındı. Seviyor Sevmiyor, final bölümüyle 12 Şubat Pazar 20.00’de ATV’de!

SEVİYOR SEVMİYOR FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yiğit, Deniz’i kendinden uzaklaştırmak için Deniz’e oyun oynayacaktır. İlk hamlesi İrem’le bir yerde baş başa yemek yerken üçüncü kişilere yakalanmaktır. Gazi ve Neşe, Yiğit ve İrem’i baş başa, samimi bir şekilde yemek yerken görürler, hemen Deniz’e haber verirler. Deniz inanmak istemese de içine bir kurt düşer. Tuna ile konuşur fakat Tuna’nın içi elvermez, bütün bunların oyun olduğunu Deniz’e söyler. Deniz, Yiğit’in ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenir.

Deniz ve Yiğit için artık tek yol vardır; Yiğit’in ‘’iyileşeceği umuduna’’ sarılmak. Yiğit ameliyat olacaktır. Ancak ameliyat öncesi Deniz’le unutamayacağı bir gün ve gece geçirmek ister. Belki de son günleri olacaktır… Yıllar sonra hastalık olmasaydı, evlenselerdi nasıl bir hayatları olurdu? İşte böyle bir gün geçirirler. Muhteşem, unutulmayacak bir gün.

Yiğit ameliyata girer… Deniz’in aşkı onu hayata döndürebilecek midir? Deniz Aslan çocukluk aşkıyla en nihayetinde kavuşabilecek midir?

SEVİYOR SEVMİYOR FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.