Atv Kertenkele dizisi setinde inanılmaz kaza

Atv Kertenkele dizisi setinde inanılmaz kaza

ATV ekranında yayınlanan Kertenkele dizisi başarılı bir şekilde ilerlerken setten gelen kaza haberi herkesi şok etti. Dizinin Komiser Ünal karakterini canlandıran Erdinç Gülener düşünce kaburgası çatladı. Ünlü oyuncu müdahale sonrası çekimleri tamamladı.

ATV dizisi Kertenkelenin Komiser Ünalı Erdinç Gülener, sette kaza geçirdi. Unkapanı İMÇ Çarşısında yapılan çekimlerde kayıp düşen oyuncu, iki kaburgasını çatlattı. Gülener, hastanedeki müdahalenin ardından dizi aksamasın diye çekimleri tamamladı.

Son Bölümde neler yaşandı?

Deli Kenan, Kara Faruku yakalamak amacıyla Zehrayı kaçırmıştır. Kertenkele, Zehrayı kimin kaçırdığını öğrenmeye çalışırken Komiser Ünsal Zehranın kaçırıldığını öğrenip hemen harekete geçer. Herkes Ekrem Bey bu haberi duyup üzülmesin diye dikkatli davranmaktadır. Kertenkele Zehrayı kurtarmak için Kara Faruk maskesiyle Deli Kenanın mekânına gider. Olaylar Kertenkelenin beklemediği şekilde gelişecektir. Kertenkele için asıl sürpriz ise kız kardeşi ile ilgili aldığı beklenmedik bir haberdir. Kertenkele yıllar sonra kız kardeşine kavuşabilecek midir?

KERTENKELE SON BÖLÜM

Erdinç Gülener kimdir?

26 Ocak 1971, İzmit doğulu Türk tiyatro, sinema ,dizi oyuncusu ve dublaj sanatçısıdır. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk ana sanat dalını kazanıp 1997 yılında bu okuldan mezun oldu. Aynı yıl Devlet Tiyatrolarının açtığı sınavı kazandı ve Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda oyuncu olarak göreve başladı. 8 yıl sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’na atandı.2014 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görevine devam etmektedir.

Gülener, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitmenliği yaptı..

Oyunculuk kariyeri:

Yeni Evli (2007) Payidar

Canan (2010) Selim

Ben Onu Çok Sevdim (2013) Ferit Alnar

Kurtlar Vadisi Pusu 8. Sezon (2013) Müfettiş Kane

Kertenkele (2014) Komiser Ünsal

Film

Ustalar Alimler Ve Sultanlar (2010) Osman Gazi

Bu İşte Bir Yalnızlık var (2013) Kenan

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014) poyraz

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.