Athletic Bilbao Real Madrid maçı canlı izle

09.04.2011
76
Athletic Bilbao Real Madrid maçı canlı izle

Athletic Bilbao Real Madrid maçı canlı izle Athletic Bilbao Real Madrid maçı canlı seyret Athletic Bilbao Real Madrid maçını canlı izle Athletic Bilbao Real Madrid canlı izle Athletic Bilbao Real Madrid maçı izle

La Liga’da şampiyonluğa havlu atan Real Madrin’ın sıkıntılı fikstürü de başlıyor. Real’in önünde Bilbao maçı da dahil olmak üzere oynayacağı Villarreal, Valencia ve Sevilla maçları var. Sezon sonunda Barcelona ile Real Madrid arasındaki puan farkının 8 ile sınırlı kalması Jose Mourinho için büyük bir başarı olur.

Real Madrid’in elinde şu anda iki ana hedef kaldı; biri Kral kupası bir diğeri de Şampiyonlar Ligi… Ancak ne kötüdür ki Real’in muhtaç olduğu her kupa da karşısına Barcelona çıkıyor. Maça geçecek olursak; Real Madrid’de bir motivasyon kaybı olacağı bir gerçek… Bunun yanı sıra Ronaldo’nun sakat sakat oynamasından dolayı performans düşüklüğü de söz konusu… Mesut’un formsuz olması, Kaka’nın sakatlık sorunları, Adebayor’un istikrarsız yapısı ve daha fazlası… Real’in bir çok handikap söz konusu. Rakip Bilbao ise özellikle son dönemde istikrarsız sonuçlar aloyor ancak Avrupa hedefinin sürmesi için kalan maçların büyük bir önemi var. Bilbao iç sahada her zaman baskılı ve hücumu düşünen bir takım hüveyetinde… Gollü bir karşılaşma bekliyorum, ÜST ideal tercih.

* A.Bilbao evinde son 12 lig maçının 9’unu kazandı (3M).

* A.Bilbao’nun son 7 maçının 5’i ÜST bitti.

* A.Bilbao’nun son 4 maçının ilk yarı sonucu berabere bitti.

* Real Madrid son 13 maçının 10’unu kazandı (2B-1M).

* Real Madrid deplasmanda son 4 lig maçının 3’ünü kazandı (1B).

* Real Madrid’in son 7 maçının 5’i ÜST bitti.

* A.Bilbao ile Real Madrid arasındaki son 9 maçın 7’si ÜST bitti.

* Real Madrid son 13 maçta A.Bilbao’yu 12 kez yendi (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.