ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı! ATA AÖF 2017 Giriş

29.01.2011
94
ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı! ATA AÖF 2017 Giriş

ATA AÖF final sınav sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF sonuçları resmi site üzerinden adaylara duyuruldu. ATA AÖF final sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar obs.atauni.edu.tr adresinden sorgulama yapabilecek

Milyonlarca Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin merakla beklediği AÖF sonuçları az önce açıklandı. ATA AÖF 28 – 29 Ocak tarihleri arasında yarıyıl sonu sınavına girdiler. ATA AÖF öğrencileri sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyordu ki üniversitenin resmi sitesinden açıklama geldi.

Üniversitenin açıklamasında “Sizlerden gelen yoğun talep üzerine, ders geçme baraj notu olarak kullanılan “Alt Limit (AL)” değerinin 35den 30a düşürülmesi teklifimiz Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilmiştir. Yarıyıl sonu sınav değerlendirmesi AL = 30a göre yapılmış ve ilan edilmiştir.

Sınav sonuçlarınıza Öğrenci Bilgi Sisteminden ulaşabilirsiniz.

Siz değerli öğrencilerimizin lehine olan bu düzenlemenin zaman alması nedeniyle sınav sonuçlarının açıklanması birkaç gün gecikmiştir. Bu konuda göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, bütünleme sınavında başarı oranının daha da yükseleceğine olan inancımızı ifade ederek, başarılar dileriz.” denildi.

BAHAR DÖNEMİ DERS KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Güz döneminin sona ermesi ve yeni dönemin başlaması ile birlikte bahar dönemi ders kayıtları 20-26 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Mazeretli ders kayıtları ve onaylama işlemleri ise 27-28 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacaktır. 2016-2017 bahar dönemi akademik takvime göre 27 Şubat 2017 ile 2 Haziran 2017 tarihleri arasındadır. Bahar döneminde ara sınavların tarihleri 29-30 Nisan, final sınav tarihleri için ise 3-4 Haziran tarihleri belirlenmiştir. Bütünleme sınavları da 8 Temmuz ve 9 Temmuz 2017 tarihlerinde olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.