Asus ROG Ally X Türkiye de satışa sunuldu

22.07.2024
107
Asus ROG Ally X Türkiye de satışa sunuldu

Asus ROG Ally’ın yenilenen sürümü ROG Ally X, geçtiğimiz ayki tanıtımının ardından Türkiye’de satışa çıkıyor. İşte Asus ROG Ally X Türkiye fiyatı ve özellikleri:

Nintendo Switch ve Steam Deck ile büyük bir ivme yakalayan el konsolu pazarında Asus da ROG Ally ile boy göstermişti. Firma ROG Ally X modelinde ise önceki modelin zayıf yönlerini ortadan kaldırıyor. En büyük gelişmesini pil ömrü tarafında yaşayan Asus ROG Ally X şimdi de Türkiye pazarında satışa çıkıyor. İşte İşte Asus ROG Ally X Türkiye fiyatı:
İşte Asus ROG Ally X ne kadar?
Asus’un resmi web sitesinde satışa ROG Ally X, 36,999 TL fiyat etiketine sahip. Halihazırda ön sipariş sürecinde olan cihaz, 29 Temmuz tarihinde alıcılarına gönderilecek. Asus ROG Ally X aynı zamanda 3 aylık Game Pass ile de birlikte geliyor.

Geçtiğimiz ay Computex’te tanıtılan ROG Ally X, Windows 11’i çalıştırıyor. İşlemci tarafında gücünü 8 çekirdek 16 iş parçacıklı Zen 4 tabanlı 4nm AMD Ryzen Z1 Extreme çipinden alan cihaz, GPU tarafında ise RDNA 3 tabanlı 12 CU konfigürasyonlu entegre grafik birimini barındırıyor.

7 inçlik IPS ekranında FHD çözünürlük sunan Rog Ally X, 120 Hz yenileme hıznı, 500 nit parlaklık ve FreeSync Premium’u vadediyor. Bellek tarafında ise 2x12GB LPDDR5X bulunuyor. Ayrıca 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD de yine cihazın güçlü yönlerinden. Tüm bunlara ek olarak Rog Ally X, önceki modelin iki katı olan 80Wh’lik bir batarya ile geliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.