Asla Vazgeçmem 39. son bölümde Yiğit için büyük olay

26.02.2016
79
Asla Vazgeçmem 39. son bölümde Yiğit için büyük olay

Asla Vazgeçmem 39. son bölümde Yiğit için büyük olay Asla Vazgeçmem dizisi izleyicilerine yine yeni heyecanlarla geldi. Show Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmemin yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? İşte Asla Vazgeçmem 39. son bölüm ve detaylar

Asla Vazgeçmem dizisinde izleyenleri yine heyecan dolu bir bölüm ekrana geldi. Show TVnin ilgiyle takip edilen dizisi Asla Vazgeçmemin yayınlanan bölümünde yine heyecan var. İşte Asla Vazgeçmem 39. bölüm ve detaylar..

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Asla Vazgeçmem dizisi büyük heyecanlarıyla izleyenlerine gelmeye devam ediyor. Show TVnin sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmemin son bölümünde Yiğitin kararları çok konuşuldu.
Asla Vazgeçmem 39. Bölüm Özeti

Yiğit kardeşi Yağmuru buldu

“Asla Vazgeçmem”in 39. Bölümünde; Yiğit hayatının en tuhaf olaylarından birini Nur ile birlikte yaşamıştır. Öldü varsaydığı babasının gerçek ölümünü… Yiğit’in babasının ölürken eline tutuşturduğu adrese giden Nur olayı açıklığı kavuşturamayınca kağıdı Yiğit’e verir. Ancak başını belaya sokmaması için onu takip eder. Böylece Yiğit ve Nur, Yiğit’in baba bir anne ayrı kız kardeşine Yağmur Kozan’a ulaşırlar. Ancak Yağmur Kozan tam bir ateş parçasıdır ve Yiğit’e şimdiden kök söktürmeye başlamıştır bile. Nazan İclal’lere gelmek için hiçbir fırsatı kaçırmamakta, Elmas’ı rahatsız etmek için elinden geleni yapmaktadır. Ayrıca Cahit’i geri döndürmek için hem konuşarak ikna etme, hem kıskandırarak harekete geçirme gibi her yolu denemektedir. Özel hayatında hiç huzuru kalmayan Yiğit’in iş hayatı da Almanlarla yapacağı ortaklık için gelen bir Türk işadamı yüzünden karışacaktır.


Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh… Ya kafes onları boğacak… Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak…

Asla Vazgeçmem 38. Bölümde neler olmuştu

“Asla Vazgeçmem”in 38. Bölümünde; Yiğit’e yakın olmak için yan evini kiralayan Nur’un artık tek hedefi Yiğit’i tekrar kazanmaktır. Bunun için Cahit’i ikna ederek onun sekreteri olarak Kozan şirketine de girmiştir. Nur’un bu atakları İclal’i deli etse de sakladığı sır yüzünden elinden bir şey gelmemektedir. Aytül’ün sözünü dinleyerek mağdur kadını oynamakta, sadece Mert’i Nur’un üzerine salmakla yetinmektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.