Aşk Yeniden dizisi yıldızları adrenalin tutkunu çıktılar

Aşk Yeniden dizisi yıldızları adrenalin tutkunu çıktılar

Aşk Yeniden dizisinin çekimleri için Rizede olan Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci, doğa sporlarının tadını çıkarıyor. Sevgilileri Nilüfer Gürbüz ve Burak Yamantürkün de eşlik ettiği oyuncular, adrenalin tutkularını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Aşk Yeniden dizisi oyuncuları dizi çekimleri için Çamlıhemşine gitti. Buğra Gülsoyun sevgilisi Nilüfer Gürbüz ile Özge Özpirinçcinin sevgilisi Burak Yamantürkün de katılığı Karadeniz turunun fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı. Başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy set aralarında keyifli anlar yaşadı.

Ertanı bulan Şevketin sözleriyle, bir anda alt üst olan Zeynep ve Fatihin kurtarıcısı Orhan olur. Orhanın müdahalesi Selinle aralarının açılmasına sebep olurken, Şevketin başını derde sokar. Fatih bir yandan Şevkete yardım etmeye çalışırken diğer yandan kendilerini tehdit eden mesajların peşine düşer. Fatih ve fedaileri mesajları atan kişiyle buluşmaya giderken kızlar da gizlice onları takip eder. Buluşma yerinde herkesten habersiz bekleyen biri daha vardır. Kızların da ortaya çıkmasıyla Fatih düğün gecesi olanları anlamak zorunda kalır. Meryemin İsviçreye dönme haberini alan Şevket, Zeynepi de kaçıracağı düşüncesiyle çay toplamayı bahane ederek bütün aileyi Rizeye götürmeye karar verir.

Yayınlandığı ilk günden beri Salı akşamlarının izlenme rekoru kıran dizisi
Aşk Yeniden yeni bölümüyle 19 Mayıs Salı saat 20.00 de FOX ta!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.