Aşk Yeniden 59. bölümde şok eden final sahnesi

11.06.2016
70
Aşk Yeniden 59. bölümde şok eden final sahnesi

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinden kötü haber geldi. Sürpriz bir karar ile final yapmaya hazırlanan Aşk Yenidende neler olacak? İşte merak edilen detaylar ve final bölümü fragmanı ile Aşk Yeniden

Ekranların sempatik dizisi aşk Yeniden final kararı aldı. Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoyun paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir..Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir. Her Salı fox tv ekranında yayınlanmaktadır.

AŞK YENİDEN 59. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

AŞK YENİDEN SON BÖLÜM ÖZETİ

Gençlerin yarışmadan kazandığı dünya turu tatilinin zamanı gelmiştir. Bir kaç kişi hariç bütün aile toplanıp yola düşerler. Kendilerini gezdirecek olan tekne ile denizde seyrederken bir bot dolusu mülteci ile karşılaşırlar. Her zamanki yardım sever yanları devreye girer ve tekne kaptanının tüm uyarılarına rağmen bottakileri tekneye alırlar. Bota çıkıncaya kadar mülteci gibi görünen mağdurlar bir anda şekil değiştirir ve tekneye el koyar. Gergin bir tartışma sonrasında Şekercizadeler ve Taşkınlar kendilerini botta bulurlar. Tek kurtuluşları yakınlardaki adadır ve bu adada da işler pek yolunda gitmeyecektir.

AŞK YENİDEN HAKKINDA

Yapımcı Firma: Süreç Film
Yapımcı : İnci Gündoğdu- İsmail Gündoğdu
Yönetmen: Ersoy Güler
Senaryo: Ersoy Güler- Ramazan Demirli- Gülbike Sonay Üte Ayık- Eda Tezcan
Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz
Görüntü Yönetmeni: Erçin Karabulut
Sanat Yönetmeni: Melih karaman

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOXta!

OYUNCULAR

Özge Özpirinçci
Buğra Gülsoy
Tamer Levent
Tülin Oral
Lale Başar
Can Sipahi
Nilay Deniz
Nazlı Tosunoğlu
Orhan Alkaya
Tevfik İnceoğlu
Mert Öner
Yakup Yavru
Miray Akyovalıgil
Tunca Aydoğan
Tuna Arman
Sema Keçik

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.