Aşk Yeniden 58. yeni bölüm fragmanı kahkahalara boğacak!

04.06.2016
89
Aşk Yeniden 58. yeni bölüm fragmanı kahkahalara boğacak!

Aşk Yeniden 58. yeni bölüm fragmanı kahkahalara boğacak! Ekranların sevilen dizisi Aşk Yeniden güldürmeye devam ediyor. Hız kesmeden reyting listelerini alt üst eden Aşk Yeniden 58. yeni bölüm fragmanında neler oldu? Merak edilenler ve Aşk Yeniden son bölüm fragmanı haberin detayında.

Reyting listelerini alt üst eden dizi aşk Yeniden sevenlerini güldürmeye devam ediyor. Sempatik dizi Aşk yeniden sımsıcak hikayesi ile izleyiciyi içine çekiyor. Bakalım 58. yeni bölüm fragmanında neler yaşandı?

Aşk Yeniden yeni bölümü her salı akşamı fox tvde ekrana geliyor. aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoyun paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir..Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir. Her salı FOX TV ekranında yayınlanmaktadır.

Aşk Yeniden yeni bölümüyle her salı 20.00de FOXta.

AŞK YENİDEN 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN 57. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selimin kaçırılması bütün aile fertlerinin psikolojisini bozmuştur. Fatih ve Zeynepin bu gerilimli ortamdan uzaklaşmak istemesi, aile fertlerini aralarındaki problemleri çözme düşüncesine iter. Mukaddes bu olayı kendisinin halledebileceğini iddia ederek aileyi şiddetsiz iletişim terapileri almaya ikna eder. Bütün aile önce tek tek sonra grup olarak terapist Mülayim Mutlu Hepşen ile görüşmeye başlar. Mukadder içinse bu terapistin yeri apayrıdır. Terapi olumlu sonuçlansa da terapist sandıkları adam aslında düşündükleri gibi biri değildir.

OYUNCULAR

Özge Özpirinçci
Buğra Gülsoy
Tamer Levent
Tülin Oral
Lale Başar
Can Sipahi
Nilay Deniz
Nazlı Tosunoğlu
Orhan Alkaya
Tevfik İnceoğlu
Mert Öner
Yakup Yavru
Miray Akyovalıgil
Tunca Aydoğan
Tuna Arman
Sema Keçik

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.