Aşk ve Para Filmini Full İzle

Aşk ve Para Filmini Full İzle

Aşk ve Para Film Fragmanı Full İzle, Aşk ve Para Full İzle, Aşk ve Para Filmi İzle, Aşk ve Para Filmi Full İzle, Aşk ve Para Full İzle, Aşk ve Para Filmi Seyret

Özet; New Jersey’li Stephanie Plum kocasından yeni ayrılmış, işsiz, parasız ve arabasını borca kaptırmış bir kadındır. Kendi ayakları üzerinde durup, maddi durumunu düzeltmeye kararlı olan Stephanie kendisini işe alması için bir tahsilat şirketinde çalışan kuzenini ikna eder.

Fakat daha ilk görevinde, lise yıllarında kısa süreli bir ilişki yaşadığı şimdiyse cinayet zanlısı olarak gösterilen Joe Morelli ile karşı karşıya gelir. İşin detaylarını öğrendikçe Morellinin haksız yere suçlandığına inanmaya başlar, bu arada ailesi işlerine burnunu sokar, geçmişte küllenen duyguları yeniden harekete geçer. Stephanie Plum için bu yeni kariyerini idare etmek sandığı kadar kolay olmayacaktır..

Greys Anatomy, Weeds, Samantha Who? gibi popüler Amerikan dizilerinin yönetmenliğini de yapan Julie Anne Robinsonın yönetmenliğinde çekilen film başrollerinde güzel yıldız Katherine Heigl ve Jason OMara yer alıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.