Aşk ve Mavi dizisi atv

24.10.2016
65
Aşk ve Mavi dizisi atv

Aşk ve Mavi dizisi gün sayıyor! İşte Emrah’ın yeni dizisi Aşk ve Mavi’nin konusu ve fragmanı Aşk ve Mavi dizisinin konusu ne? Aşk ve Mavi dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Aşk ve Mavi dizisi hakkında tüm haberler

Emrah’ın yeni dizisi, Ali ile Mavi’nin çarpıcı hikayesini anlatan ‘Aşk ve Mavi-Götür Beni Gittiğin Yere’nin çekimleri devam ediyor. Merakla beklenen dizi yakında atv ekranlarında olacak.

Atv’nin yeni dizisi ‘Aşk ve Mavi- Götür Beni Gittiğin Yere’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Aslan’ın yaptığı, senaryosunu Gül Abuz Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizide, başrolleri Emrah ve Burcu Kıratlı paylaşıyor. Kadrosunda, Kenan Bal, Işıl Yücesoy ve Cüneyt Mete gibi usta oyuncuları da barındıran dizinin çekimleri ülkemizin en özel beldelerinden Ürgüp’te devam ediyor.

Dizi, gençliği cezaevinde geçmiş, sevmeyi öğrenmeye fırsatı olmamış ‘Ali’ ve hiç kimseyi sevmeyen ‘Mavi’nin hikayesini anlatıyor. Fedakarlığın ve vefanın gölgesinde, aşkı bir çiçek gibi büyütmeye çalışan ‘Ali’ ile ‘Mavi’nin sıcak ve çarpıcı hikayesi ‘Aşk ve Mavi-Götür Beni Gittiğin Yere’ yakında atv ekranlarında.


AŞK VE MAVİ DİZİSİNİN BAŞROL KADIN OYUNCUSU BELLİ OLDU

CS4YRFNTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Emrah için uzun süredir aranan başrol kadın oyuncusu bulundu!

Bugüne kadar yer aldığı bir çok projeyle adından övgüyle bahsettiren Burcu Kıratlı, Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere dizisine dahil oldu.Oyunculuktaki başarısı kadar, duru güzelliğiyle de dikkat çeken Burcu Kıratlı ile yılların usta ismini buluşturan Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere dizisi için cast çalışmaları devam ediyor.

Yılın en iddialı projelerinden biri olarak gösterilen Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere dizisinin senaristleri, Kırgın Çiçekler dizisinden tanıdığımız Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan oturuyor.emrah-burcu-kiratli
Başrollerinde Emrah, Burcu Kıratlı ve Kenan Bal’ın yer aldığı, yönetmenliğini Hakan Arslan’ın üstlendiği NTC Medya imzalı dizinin kadrosuna, daha önce Yer Gök Aşk, Kara Para Aşk ve Hayat Mucizelere Gebe dizilerinde yer alan usta oyuncu Işıl Yücesoy dahil oldu.

Senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizide usta oyuncu Emrah’ın annesini canlandıracak.

ATV’DEN YENİ DİZİ: AŞK VE MAVİ

Atv ekranlarında Aşk ve Mavi adında yepyeni bir dizi başlıyor.

Yapımcılığını NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin başrolünde ise ünlü şarkıcı Emrah yer alıyor. Kısa bir tanıtımı yayınlanan dizi Eylül’de ekrana gelecek.

Diziyi daha önce Anneler ve Kızları, Bir Yusuf Masalı, Roman Havası ve Fabrika Kızı dizilerini yöneten Hakan Arslan yönetecek. Dizinin senaristliğini ise ‘Kara Ekmek’ ve ‘Kırgın Çiçekler’ dizilerinde senaristlik yapan Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu üstleniyor.

Aşk ve Mavi, Eylül’de atv’de!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.