Aşk ve Gurur 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı!

12.03.2017
84
Aşk ve Gurur 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı!

Show TV ekranında yayınlanan yeni dizi Aşk ve Gurur 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Aşk ve Gurur dizisinde bu hafta Ahmet zor durumda kalır ve evi Kenana satar. Bu Zeynepin artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenanla arasının daha da fazla gerilmesine neden olur. Aşk ve Gurur 2. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana gelecek.

Aşk ve Gurur dizisi 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen aşk ve Gurur dizisinde zor durumda kalan Ahmet evi Kenan Arcaa satar. Durumdan rahatsız olan Zeynepn patronu ile arası bu olayın ardından daha fazla gerilecektir.

Limon Film imzası taşıyan Aşk ve Gurur dizisinin başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. Aşk ve Gurur dizisi 2. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor.

AŞK VE GURUR 2. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk ve Gururun 2. Bölümünde, zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenana satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine neden olur. Bu sırada Muratın annesi Gülnaz ile Kenanın halası Şevval’in yıllar öncesinden tanıştığını öğreniriz.

Ortada çok büyük bir sır vardır ve artık bunun gün yüzüne çıkması an meselesidir. Şevval bütün hayatı boyunca koruduğu bu aile sırrının ortaya çıkmaması için her şeyi göze alacaktır. Zeynep’in ablası, ailenin en büyük çocuğu Türkan kendinden yaşça küçük olan futbolcu Kadire kaptırmıştır gönlünü fakat imkansız bir ilişki olduğunu düşündüğü için duygularını açmaz.

Elif ise üniversitedeki hocasına platonik bir aşk duymaktadır. Ailenin küçük çocukları, lise öğrencisi Şükran ve Ali ise okullarına yeni gelen İpekle arkadaş olurlar. Bu arkadaşlık iki kardeş için yeni maceraların başlangıcı olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.