Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm fragmanında neler oluyor?

25.06.2016
82
Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm fragmanında neler oluyor?

Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm fragmanında neler oluyor? Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk Laftan Anlamaz izleyenlerini eğlendirmeyi başarıyor. Show Tvnin iddaalı dizisi Aşk Laftan Anlamaz 3.yeni bölüm fragmanı ve detayları

Show Tvnin sevilen ve büyük bir ilgi ile izlenen Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm fragmanını yayınladı! Başrollerinde Hande Erçelin de bulunduğu Aşk Laftan Anlamaz dizisi çarşamba günleri ekrana geliyor. Yapımını, Bi Yapımın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Bahadır İncenin oturduğu gençlik romantik dizisi Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm fragmanında neler oluyor? Aşk laftan anlamaz 3.yeni bölüm fragmanı detayları haberimizde.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3.BÖLÜM FRAGMANI!

HANDE ERÇEL (HAYAT)

1993 yılında Balıkesirde doğan güzel oyuncu Hande Erçel 23 yaşındadır. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesinde almaya devam eden Hande Erçel televizyon sektöründe ki başarısını hem güzelliğine hemde eğitimine borçludur. İlk olarak Hayat Ağacı dizisinde Selen karakteri ile hayatımıza giren Hande Erçel son olarak Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandırmıştır. Hayat Giresunda doğan ve İstanbulda iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan güzeller güzel bir kızdır.

BURAK DENİZ(MURAT SARSILMAZ)

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde canlandırdığı Toprak karakterini canlandırmıştır. 1989 İstanbul doğumlu olan Burak Deniz 27 yaşındadır. Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz olarak izleyiciyle buluşacak.

DEMET GÜL (TUVAL)

Son olarak Ulan İstanbul Dizisinde canlandırdığı Maşuka karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

ÖZCAN TEKDEMİR (ASLI)

Kara Para Aşk ve Hatırla Gönül dizisinde canlandırdığı Özlem karakteri ile tanınır. Aslı Hayalin ev arkadaşıdır.

MERVE ÇAĞIRAN (İPEK)

Küçük Gelin dizisinde canlandırdığı Havin karakteri ile tanınır. Hayatın ev arkadaşıdır.

OĞUZHAN KARBİ (DORUK)

Çok yeni bir oyuncu. İlk televizyon deneyimini Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile gerçekleştirecek.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA

Son olarak Kiraz Mevsimi dizisinde Şeyma karakterini canlandırmıştır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.