Aşk Laftan Anlamaz 11. bölümde Hayat ile Murat arasında neler yaşanıyor?

15.09.2016
84
Aşk Laftan Anlamaz 11. bölümde Hayat ile Murat arasında neler yaşanıyor?

Aşk Laftan Anlamaz Show Tv ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. 11. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamazda Hayat ile Murat arasında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Aşk Laftan Anlamaz son yayınlanan 11. bölüm fragmanı ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor

Aşk Laftan Anlamaz dizisi ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz gibi başarılı isimler rol alıyor. 11. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamaza yine Hayat ile Murat arasında yaşananlar damga vuracak. Aşk Laftan Anlamaz 11. bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 11. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz”ın 10. bölümünde; Murat ve Didemin düğün hazırlıkları devam etmektedir. Azime de bu yüzden Sarteye gelir. Hayat, onunla konuştuktan sonra umutlanır. Çünkü Azime, Muratın kalbinde bir başkasının olduğunu söylemiştir.

İpek, Cevatla yüzleşir, ardından Keremle arasını düzeltir. Kerem ise kızların bahçesine kurulan İbrahimi kıskanmaktadır. Aslı, Hayatı ziyaret etmeye gittiğinde Didemle karşılaşır ve hamileliğine dair bir detay fark eder. Didem ve Derya arasındaki işbirliği devam etmektedir. Murat, herşey yetmezmiş gibi bir de gazetecilerle uğraşmaya başlamıştır. Aslı, İpek ve Keremi de yanına alıp Didemi araştırmaya başlar. Gerçeği öğrendiklerinde ise çok geç kalmışlardır.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ HİKAYE VE KÜNYE

Yapımcılığını, Bi Yapımın üstlendiği Aşk Laftan Anlamazın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.