Aşağı Yukarı Yemişlililer 9. Bölüm Fragmanı izle

Aşağı Yukarı Yemişlililer 9. Bölüm Fragmanı izle

Aşağı Yukarı Yemişlililer 9. Bölüm Fragmanı izle Aşağı Yukarı Yemişlililer 9. Bölüm izle Aşağı Yukarı Yemişlililer 9. Bölüm Fragmanı izle Aşağı Yukarı Yemişlililer 9. Bölüm izle Aşağı Yukarı Yemişlililer 10. Bölüm Fragmanı izle Aşağı Yukarı Yemişlililer Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Yılmaz Erdoğan’ın öğrencileri, kendi kanatlarıyla uçmak için ayrıldıkları yuvalarına AŞAĞI YUKARI YEMİŞLİLİLER olarak dönüyor! Şahin Irmak, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Gülhan Tekin ve Burcu Gönder, ustaları gibi hem yazıyor hem oynuyorlar. İstanbul’da yaşamanın, hayat kurmanın, hele ki daire sahibi olmanın hiç de kolay olmadığının hikayesi.

Aşağı Yukarı Yemişlililer  8. BÖLÜM ÖZETİ

Sülo ve Mikail, Serhatı soyguncuların elinden kurtardıktan sonra ödünç aldıkları cipi ve paraları iade etmek için Cananın dans salonuna giderler.
Cananla yakınlaşabilmek için işi dans dersi almaya kadar götüren ikilinin önünde kızını bu fakir ve cahil adamlardan uzak tutmak isteyen Süheyla Hanım, zorlu bir engel olacaktır. Bütün kahramanlarımız aynı gece, aynı restoranda ilk randevularını verirler. Bir yanda iki erkeği birden farklı masalarda idare etmeye çalışan Menekşe! Diğer yanda kimselere söylemeden Ziya ile ilk randevusuna çıkan Emine! Bir başka masada dans öğretmeni Cananı paylaşamayan Sülo ve Mikail.
Yemişlililer bu işin içinden nasıl çıkacak?

Aşağı Yukarı Yemişlililer 9. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.