Arsenal Manchester United Maçını Canlı izle

01.05.2011
80
Arsenal Manchester United Maçını Canlı izle

Arsenal Manchester United Maçı Canlı izle Arsenal Manchester United Maçını Canlı Seyret Arsenal Manchester United Maçını Canlı izle Arsenal Manchester United Canlı izle Arsenal Manchester United Maçı izle

Şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta Arsenal lider M.United’ı konuk ediyor. Uzun süredir iki takımın arasında oynanan maçlarda M.United’ın büyük üstünlüğü var. Arsenal en son 2008’de rakibini yenebilmişti. O tarihten bu yana oynanan son 7 maçta 6 kez United kazanırken 1 maç berabere bitti. United son iki sezonda oynanan 4 maçı da kazanmıştı.

Arsenal bu sezon 10 maçtır sahasında kaybetmiyor ama evindeki son 3 maçta da berabere kaldı. Üstelik golcülüğü ile tanınan Arsenal son 3 maçta sadece penaltıdan Van Persie ile gol atabildi. M.United ise son 3 lig maçını gol yemeden tamamladı.

İki tecrübeli teknik adamın karnesine bakarsak 45 kez karşılaşmışlar. Alex Ferguson 19 kez sahadan galip ayrılırken Arsene Wenger 14 galibiyet aldı. 11 maç ise berabere sonuçlandı.

Arsenal son maçlarda yaşadığı gol sıkıntısının yanında sezonun en kritik yerinde formsuzluğundan dolayı düşüşte. Ayrıca sakatlıklar da takımı olumsuz etkiliyor. Bu maçta Diaby ve Fabianski yok, Rosicky ise şüpheli. Bu maçla birlikte sezonun kalan bölümü için umutlarını yeşertmek istyeceklerdir ve aşırı motive şekilde maça hazırlanıyorlar. Van Persie ve Fabregas iyi durumda ama Nasri son maçlarda adeta gol kaçırma rekoru kırıyor.

United hafta içinde Şampiyonlar Liginde deplasmanda Schalke’yi 2-0 yenerek finali neredeyse garantiledi. Bu maçın moraliyle sahada olacaklar. Scholes cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Ligde 5 maçtır kaybetmemelerine rağmen deplasman maçlarında pek başarılı oldukları söylenemez. En büyük kazançları iyi bir yedek olsun diye aldıkları Hernandez’in beklentilerin üzerinde oynayarak attığı gollerle takımı sürüklemesi oldu.

Manchester United’ın tecrübeli sol bek oyuncusu Patrice Evra, Arsenal’la deplasmanda oynayacakları maçın kendileri için büyük tehlike teşkil edebileceğini söyledi. Evra “Yaralı hayvandan korkmanız gerekir. Önümüzdeki maç, Arsenal için ölüm-kalım maçı ve bu yüzden tehlike büyük. Şampiyonluğu hala kazanabilecek durumda olduklarını göstermeye çalışacaklardır.” şeklinde konuştu. Tecrübeli futbolcu sözlerine “Arsenal’a karşı son dönemde üstünlük kurduk ve Emirates’teki performansımız çok iyi. Ama istatistikler çok hızlı değişebilir; kendi sahalarında bu durumu değiştirmek isteyeceklerdir.” Dedi.

Son maçlarda az gol olsa da ben bu maçta en az 3 gol olacağını düşünüyorum. Hatta skor tahmini bile yapıp 2-1 Arsenal kazanır diyebilirim.

* Arsenal son 9 maçta 1 kez kazandı (5B-3M).

* Arsenal’ın son 3 iç saha maçı ALT ve Berabere bitti.

* Arsenal evinde son 18 maçta 1 kez kaybetti (12G-5B).

* Manchester United son 11 maçının 9’unu kazandı (1B-1M).

* Manchester United’ın son 7 maçının 6’sı ALT bitti.

* Manchester United son 6 maçta Arsenal’ı 5 kez yendi (1B). Son 10 maçta ise Arsenal’ı 8 kez yendi.

* Arsenal ile Manchester United arasındaki son 12 maçın 8’i ÜST bitti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.