Arsenal Blackburn Rovers maçını canlı izle

01.04.2011
71
Arsenal Blackburn Rovers maçını canlı izle

Arsenal Blackburn Rovers maçını canlı izle Arsenal Blackburn Rovers maçını canlı seyret Arsenal Blackburn Rovers maçı canlı izle Arsenal Blackburn Rovers canlı izle Arsenal Blackburn Rovers maçını izle

Arsenal Blackburn Rovers maçını canlı izle Liderin en yakın takipçisi Arsenal için kritik bir maç. Bir çok kulvarda mücadele ederken bir anda sadece lige kalan Londra ekibinde sakatlıklar bir türlü bitmiyor. Kalede büyük sorun yaşauan ve 2 kalecisi sezonu kapatan Arsenal futbolu bırakan Lehmann’ı transfer etmek zorunda kaldı. Ama bu önemli maç öncesi sakatların durumunda düzelme yaşandı.

Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal’de, hafta sonu oynanacak Blackburn Rovers maçı öncesinde sakat oyuncuların takıma dönecek olmalarının sevinci yaşanıyor. Kaptan Cesc Fabregas’ın yanı sıra Theo Walcott, Alex Song ve Abou Diaby de bu maçta takımdaki yerlerini alabilecekler. Arsene Wenger, Hollanda’nın Macaristan ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Robin van Persie’nin de forma giyebilecek olduğunu belirtirken, “Fabregas, Song, Walcott ve Diaby forma giyebilecekler. Tabii henüz hangi 11 ile sahaya çıkacağıma tam olarak karar vermedim ama seçim şansımın fazla olması iyi.” dedi.

Ligde 12 maçtır yenilmeyen Arsenal sahasında ise son 8 maçta yenilmedi. Blackburn ise tam bir deplasman fakiri ve son 5 deplasman maçında da kaybetti. 6 maçtır kazanamayan Blackburn artık mazaretin kalmadığı noktada ve 33 puanla son sıradaki Wigan’ın sadece 3 puan uzağında. Ama son haftada Blackburn ile evlerinde 2-2 berabere kaldıkları maçta yine iyi görüntü vermemişlerdi.

Ligin ilk yarısında deplasmanda Arsenal 2-1 kazanmıştı. Arsenal kazaya uğramaz ve kazanır. Oranı beğenmeyenler üst de deneyebilir.

* Arsenal son 4 maçını kazanamadı (2B-2M).

* Arsenal evinde son 8 lig maçının 6’sını kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Arsenal’ın son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Blackburn son 7 maçının 5’ini kaybetti ve hiç kazanamadı.

* Blackburn deplasmanda son 6 maçını kaybetti.

* Blackburn’ün son 3 maçı ÜST ve TGS 4-6 aralığında bitti.

* Arsenal ile Blackburn arasındaki son 5 maç ÜST bitti.

* Arsenal son 6 maçta Blackburn’ü 5 kez yendi (1M).

* Arsenal evinde son 3 maçta Blackburn’ü handikaplı yendi.

* Arsenal evinde en son 2002 yılında Blackburn’e kaybetti (8G-1B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.